Bolje da porade na Touchwizu i samom radu istog a ne da pumpanju tih cifri koje nisu potrebne. No ajd, treba prodat novi model.
Ne znam,možda je malo rano još za temu,ali evo izašao je odličan video
2k 5" Zaslon
4 gb rama
8 jezgreni procesor
Živi bili pa vidjeli![]()
Zadnji uredio n3m3s1s : 12-02-2014 u 17:21
Bolje da porade na Touchwizu i samom radu istog a ne da pumpanju tih cifri koje nisu potrebne. No ajd, treba prodat novi model.
Navodno ce na S5 predstaviti to novo Magazin UX sucelje...
Tako je,svugdje piše da će biti to novo sučelje jer i meni ovaj Touchwiz je koma. A moraju pratit Htc i njihov sense 5
U videu je navedeno da će bit sa 4 gb rama,a na nekoliko mjesta sam pročitao da će ipak biti 3 gb rama...
Nisam ništa uspio naći o cijenama. Taman kad mi istekne pretplata na Božić ove godine,možda ga ubodem![]()
I ne zaboravimo da donosi i knox i ko zna kakvu novu zaštitu još![]()
Ovaj kad stigne na crno ce biti blizu 6000 kn.![]()
Ovo je koncept, pa tako ni navedena 4GB nemaju osnovu u ničemu. Video je autorova mašta.
Vjerojatno ce biti 3GB RAM-a, dok ce 4 ici na Note 4, jer se ide u smjeri 64- bitne arhitekture. A i Android ce u 5.0 inacici podrzavati 64 bitne instrukcije.
CPU s 8 jezgri je vrlo moguc i to true Octa kakav je razvio MTK...
Vjetujem da ce biti novi dizajn, tanji bezel i vjerojatno 5.2" 2K display. Sve to ce napajati preslaba baterija![]()
Ako ce bit 2900mAh kako neki predvidjaju,punit ce se i ujutro i navecer![]()
Sve se moze napraviti jedino bateriju valjda nitko nije sposoban (ili nezeli) napraviti da traje 2, 3 dana.
Naravno, na ovakvoj vrsti moba.
Eno ti motorole i Maxx serije.
Samo eto, nije globalno dostupna nažalost, no novi Droid Maxx bi ispao sa svime da se naruči kakvih 3200-3300kn
Treba jos vidjeti kakav ce biti S5, no jedan je od mogucih ugradea za moj S3!![]()
Evo najnovijih mogućih specifikacija. Jedino nisu navedeni procesori, ali najvjerojatnije se radi o 805/800/Exynos 6.
![]()
ono što svi očekuju da li će biti promjena u dizajnu,specifikacije se više manje znaju...
Ne znam, no nekako sam uvjeren da će zadnja strana biti identičnog materijala kao od Notea 3, za prednju ćemo vidjet u ponedjeljak (valjda!)Ja bi recimo bio presretan kada bi izbacili home button, no znam da to nema šanse...
Ja bi volio vidjeti neku kombinaciju metala/polikarbonata, dosta mi je ove "jeftine" plastike...
Ne lezi mi taj aluminij, osjetljivo... Puno novaca sigurno. Koliko god da kosta, ako bude aluminij, ne kupujem ni pod razno jer sam jako velika picajzla na ogrebotine i guljenje boje (mislim na jabuku) Specifikacije i slike budemo vidjeli iduci tjedan. Trenutno imam note 2 i ne bih ga mijenjao za note 3, mozda za S5, ali kuciste bi me moglo odgovoriti. Nekako sa nostalgijom prisjecam se mobitela s fizickom tipkovnicom.
Nažalost, izgleda da je ovo uređaj koji ćemo večeras vidjeti:
http://www.sammobile.com/2014/02/24/...-announcement/
Evo ga http://www.phonearena.com/news/The-S...camera_id53033 , znaci malo veci, senzor prsta koji ce navodno podrzavati placanje putem pay pala tj moci cete potvrditi placanje. vidim pri dnu USB 3.0 koji je prekriven s zastitnicima, to mi se malo ne svidja, ali ne bitno i nova tipka multitasking koja mjenja menu tipku.
Edit: pretekao me Tom![]()
HTC Desire --> iPhone 4s --> HTC OneX --> SGSNII --> iPhone 5 --> SGSS4 --> HTC One --> iPhone 5s/Note3-->Nexus5--> M8
Razočaran, to je jedino što mogu reći..Nisam očekivao čuda (kao što sam i gore napisao), no ovako debeli rubovi oko ekrana su mi očaj...Moram vidjeti uživo, a i pričekati još do večeras jel možda postoji još koja verzija...
btw..pa sad čitam ispočetka i vele da je 5"..nije 5.25"...i upravo izbrisali stranicu na sammobileu...
Ak je to jedini S5 onda ga definitivno preskacem.Ne sviđa mi se dizajn, straznja strana je odvratna, a i nove funkcije mi nisu nesto posebno korisne.
Zasad S3 ostaje!![]()
Eldar Murtazin tvrdi da će u ponudi biti i S5 Prime sa metalnim kućištem,5,25" ekranom,2k rezolucijom i Snapdragon 801 chipsetom...
Bookmarks