možda Samsung čeka reakciju nakon predstavljanja S5 pa u skladu s tim predstavi ili ne Premium S5...
A taj Eldar je postao sprdnja jer u zadnje vrijeme piše samo gluposti...
možda Samsung čeka reakciju nakon predstavljanja S5 pa u skladu s tim predstavi ili ne Premium S5...
Ima li netko ideju što bi moglo biti ono kraj bljeskalice?
Mjerač srčanog ritma...
http://www.gsmarena.com/showpic.php3...pg&idNews=7917
evo ako netko želi live pratit
http://www.youtube.com/watch?v=-wOnaoq1AYE#t=2305
Po meni, S5 je flop.
Ništa sa wow efektom...
Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?
Hahahaha,taman u rangu sa g2
A ja već pripremio lovu..katastrofa
Pa ono..note3 mi je fkt bio ok i drag uređaj,bas mi sjeo..nadam sam se nekom napredujem uređaju od tog,bar u nekim segmentima..ali prikazano je nedovoljno da korisnici koji imaju g2,s4,Z1 pređu na ovaj model
Veći,širi,teži,deblji od S4, a samo 0.1" veći ekran...da je ekran barem 2K, čovjek bi rekao, ajde, uzet ću ga,ali ovako....Jednostavno ne postoji niti jedan dobar razlog zašto bi zamijenio svoj mob za njega...Mislim da ću pričekati novi HTC ili idem na Z2...
Specifikacije su dobre ali opet ne nudi ništa toliko bolje os S4. Dizajn mi nije nešto, ne sviđaju mi se debeli rubovi i stražnja strana koja izgleda kao flaster. Prije 10 dana sam umjesto S4 uzeo Note 3. Mislio sam pričekati S5 ali sada vidim da nisam pogriješio što sam uzeo Note 3.
PREDATOR
Sad ce pocet sprdnje po netu kad ga budu usporedivali sa flasterom.
Sad kad sam vidio kako zapravo izgleda..ufff..
straznja strana koji lici na note,a prednja mi je nekak lici na s2..ali moram priznat straznja strana nesto fenomenalno..
mislim da samsung ne gleda na to toliko koliko ce biti mob dobar pa da nekog nagovori na kupnju da prijede sa nekog drugog moba na s5,vec svakim modelom poboljsaju i nadodaju neke stvari i to je to.ustvari nakon svakog modela idu komentari nije nista poseban,a svako bi ga htio imat,a za one koje imaju para i pate od toga da moraju imati najnoviji model to upravo i sluzi,samo da se ima najnovije da se pokaze pred drugima.
Meni se sviđa,i rado bih ga kupio..mozda za jedno par godina,kad mu cijena bude 1000kn..a kako su krenuli sa stancanjem..moglo bi to da bude i brzo...sad je 2.mjesec,ne sumnjam da bi ove godine mogli i galaxy s6 izbacit...
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Očekivao sam da će smanjiti rubove oko displaya...bespotrebno su povećali dimenzije u odnosu na S4. Očito su i sami bili svjesni da S5 nije ništa osobito čim su ga predstavili na MWC-u umjesto na posebnom događaju.
Slažem se da nema wow efekta ni kod mene, mislim da su ga trebali nazvati S4+mislim da HTC sada ima jako jako veliku sansu da bude ove godine broj 1 sa svojim flagshipom. Druga stvar ovo sa otiskom prsta također nije trebalo jer bolje da su pričekali još koju godinu pa bolje to implementirali. Ali iz aviona se vidi da se pokušava pratiti Apple.
HTC Desire --> iPhone 4s --> HTC OneX --> SGSNII --> iPhone 5 --> SGSS4 --> HTC One --> iPhone 5s/Note3-->Nexus5--> M8
IP67 certifikat je najbitniji upgrade u odnosu na S4.
Da, IP67 i ja bih rekao baterija sa battery saving modeom koji koristi samo crnu i bijelu boju. Iako sam kapacitet nije bajan, zanima me koliko su te optimizacije dobre...
Cudim se da su stavili 2GB RAM-a...
A taj crno bijeli power save treba vidjeti u praksi, sjeti se samo gestures na S4...
A sto se tice HTC M8, nece ni on ponuditi nista extra, isti SoC vjerojatno i mozda koja softverska inovacija, Ultrapixel dual kamera i to je to. Jednostavno je tesko napraviti trenutno ista osobito novo.
Kao sto rekoh puno puta, vrijeme je za optimizaciju OS-a i poboljsanje baterija.
U modelu od 16GB, 7.86 Vam je na raspolaganju za korištenje, ostalo je rom "pojeo"...
Poznavajući naše operatere, 32GB najvjerojatnije neće ni dobivati (ili budu, ali sa osjetnim zakašnjenjem)...
Samsung Galaxy S5 fingerprint scanner
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Ovima u Samsungu optimizacija je nepoznat pojam. 8GB "pojede" rom, a Touchwiz i dalje odvratno izgleda. A fluidnost i stabilnost bolje da ne spominjemo, sumnjam da je neki napredak na tom polju. Jedino je Google krenuo peglat OS, ostali proizvođači kasne na tom polju.
http://www.sammobile.com/2014/02/25/...gb-of-storage/
Nisam nikad volio Samsung , taj ga uvijek zakomplicira . Note 2 i 3 još nekako , ako baš treba tako velik telefon , ali sve ovo drugo postaje neozbiljno , a sad još i ružno s ovimom S5_icom . Ja sam malo bio ljut na svoj HOX jer mi 5.5 GB "popapa" OS pa ostane 10.5 GB , ali nebih ga mjenjao za ovaj S5 ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
OK, ima fingerprint reader. Super. Znači ima ono što moj Atrix ima još od 2011-te, osim što je na Atrixu to po meni puno elegantnije riješeno.
(Na Atrixu je fingerprint sensor ugrađen u power tipku, tako da se uz malo vježbe screen unlock i fingerprint autorizacija može obaviti u jednom glatkom potezu.)
Što se tiče deklariranog vs. slobodnog prostora, ne znam što se tu bunite. Meni je isto (opet Atrix) deklarirano 16GB pa za storage opet imam oko 10-11GB. Ne treba zaboraviti da dio "izgubljenog" prostora ide u /data što je opet korisnički a ne sistemski dio (za aplikacije i postavke).
Bookmarks