Samo da nista ne mijenjaju.
Inače, ja iskoristio 60-ak promocija 1kn = 0,8 gb od ožujka do lipnja.
krajem svibnja aktivirao tu promociju po još 20-ak brojeva (x3 = 60-ak promocija)
Stoga, od ožujka do rujna osigurao 16 gb za 20 kn (svakog mjeseca).
Bravo za bonbon!
Nije mi ovo poznato jel to još aktualno?
I vidim da još nisu omogučili kupnju internet simice u dučanu, koje su im to glupe fore. Trebat će mi za povremeno ljetno surfanje pa bi mi pasalo 3kn 300mb više od mjesečnog paketa na standardnom SIMu. Ali piše da je valjanost SIM jednaka bonu, kaj onaj novi pravilnik o minimum 3mj ne vrijedi za te internet sim ili su toliko aljkavi da stranicu nisu sredili od tad?
moglo se aktivirati do 31.5. za prijenose broja i aktivaciju novih brojeva. Tko je do tada to aktivirao ima 3 mj da iskoristi.
aljkavi, da stranicu nisu sredili od tad
Nažalost, i meni
To je 9gb za 90 kn, mjesečno.
To nije skoro pa nista, to je jeftino za ono sto se dobiva.
Ovo je skupo za ono sto se dobiva:
Zadnji uredio ispravljach : 11-06-2015 u 09:01
Imas problem, net za kunu mozes aktivirat 90 dana nakon aktivacije kartice, tak da to sve moras iskoristit u tri mjeseca, do ozujka nisi nikako miran.
Edit - a krivo, na brzinu sam procitao. Zanemari ovo gore. Sve pet
Btw, suskaju se novosti uskoro![]()
Sjde yager susni nam..
--
. [Lejzermaster]
Sve u svoje vrijeme![]()
Jel bolje nego ove sada promocije s paketima u pola cijene?
---------- Post added at 16:56 ---------- Previous post was at 14:13 ----------
Vidim i na fejsu plakati NOVO i nitko ne zna ili ne smije reci. Tamo spominju ponedjeljak.. A 13. Je u subotu hmmm..
Samo da ne bude tresla se brda, rodio se mis..
--
. [Lejzermaster]
15.6. će biti objavljeno.
15. godina, 15. datum... Ima neke simbolike u tome. Nadam se da to nije los predznak. I da pakete od 10 kn neće poskupjeti na 15 kn.
Inace, moram priznati da sam se zabrinuo.
Bonbon je dio grupacije HT-a, a HT je ove godine učinio ovo:
A) u svibnju - ukinuo flat internet, nakon potrošenog paketa nema vise interneta. VIP je to uveo mjesec ranije.
To bi se moglo odraziti na bonbon pretplatnike koji nakon potrošenog paketa i dalje surfaju vrlo povoljno.
Ako ukinu internet nakon potrošenog paketa to će poskupiti račune korisnika jer će morati kupiti novi paket.
B) i ovo... u svibnju i lipnju - poskupio pretplate i prepaid opcije (bon start i tjedna). To bi se moglo desiti i u bonbonu.
C) bonbon je jedini koji nema bonus kune i nagrađuje korisnike osnovnim kunama na racun. Nadam se da to ne promjene
D) bonbon jedini omogućuje besplatan prijenos kuna. Nadam se da ne uvedu naknadu od 1 kn (kako HT) ili 2 kn (kao tele2). Najgore bi bilo da to ukinu, kao sto je VIP to učinio, čini mi se lani
E) količina sadržaja unutar paketa mi je manje bitna. Brine me navedeno od A do D
F) prizeljkujem da uvedu mogucnost izbora numeracija s brojem 0975. Sto se tiče numeracija 0977 dobri brojevi su odavno zauzeti, a ostali su rijetki dobri na 0976.
Zaključak
Ako ukinu prijenos kuna preselit cu na simpa opcije sve brojeve moba čitave obitelji čim potroše kune na bonbon računu, a kada tele2 završi ulaganje u infrastrukturu uzet cu i njih u obzir.
Ako ukinu nagradjivanje kunama - preselit cu na simpa opcije čitavu obitelj čim potroše nagradne kune na bonbon računu
Zadnji uredio ispravljach : 11-06-2015 u 00:30
@ispravljach
B) pa nece valjda poskupljivati nista..
D) Simpa je tek uvela prebacivanje nedugo. A mislim da im je to jedna od opcija s kojim su poceli pa nece valjda mijenjati..
--
. [Lejzermaster]
Meni se cini da ce na losije.A onih 300 mb za 3 kune u 24 sata je sramotno.U danasnje vrijeme 300 mb je skoro pa nista.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ja se samo nadam da nisu toliko blesavi da tako javno najavljuju promjene na lošije.![]()
Nista novo. Pa i HT na veliko hvali najbolje tarife (2015.) koje su gore od plan tarifa (2013.), a koje su gore od Extra tarifa. (2011.) Isto tako javno hvali tjednu porciju (2015.) koja je skuplja od stare tjedne porcije (2014.).
I VIP hvali bez granica+ (2015.) koje su lošije od bez granica (2013.).
Koji je operater ikad javno rekao da su mu nove tarife lošije i skuplje od prethodnih? Niti jedan, zato postoji marketing da uvjeri mase da je ovo sada lošije i skuplje zapravo bolje od onoga sto nude drugi
Inače mi je čaša skoro uvijek do pola puna, ali nekako imam osjećaj da je @ispravljach u pravu. Mada bih volio neku dobru ljetnu akciju mislim da je od bonbona nećemo dobiti, kao i uostalom od ostalih operatera (izuzetak tomato koji je podebljao brutalnu za 500 svega).
---------- Post added at 08:55 ---------- Previous post was at 08:49 ----------
SIM karticu možeš naručiti kad god hoćeš, stigne ti i jednostavno je ostaviš sa strane neaktiviranu. Aljkavi su što se tiče stranica. Neki dan sam nadoplatio bonom od 10 kuna i uredno produljio valjanost za 3 mjeseca.
Ma jasno mi je, ali mene će recimo to petljanje s plaćanjem i preuzimanjem tog internet SIMa odbit od toga. Ne znam zašto ih ne nude u svojim dućanima, glupost.
Znam, i meni je glupost. Možeš im se javiti i na fejs kao i ja i pitati da li dijele promo internet SIM kartice još uvijek. Onda ako ih imaju čuješ se s njima preko privatnih poruka sa detaljima i pošalju ti promo SIM sa 1kn na računu.
Što se tiče ovih novosti od 15.06. samo još da dodam da se nadam da neće poskupljivati jako veliki internet paket, jer 45kn za 5GB je pun pogodak za mene.
Danas je zadnji dan da nadoplatom bona 80 ili 160 dobijes popust od 50% na pakete. Ne brini, u ponedjeljak stize nova ponuda! Dobre stvari isplati se cekati
Ovo mi je maloprije stiglo, znaci ode 50% na pakete!
....
Jos nije nigdje procurilo kaj bude u ponedjeljak? Vidim nema vise na webu paketa u pola cijene..
Bas me zanima kaj su slozili novo..
@moba2007
Ako nema paketa u pola cijene nema ni 5Gb za 45kn.
Naravno mozda smisle i nesto bolje
--
. [Lejzermaster]
Bookmarks