Koja je procedura i koji podatci za vratiti novce sa racuna,kartica je aktivna do treceg mjeseca i ima preko 1000kn na njoj a broj se vise ne bi koristio
Koja je procedura i koji podatci za vratiti novce sa racuna,kartica je aktivna do treceg mjeseca i ima preko 1000kn na njoj a broj se vise ne bi koristio
Podnosis zahjev za isplatu u centru.
Na koji nacin su novci dosli na broj? Povrat neiskoristenih sredstava se odnosi samo na uplatu bonovima.
Makar i kod iskupa e-novca su poceli kontrolirat na koji nacin je dosao novac pa ak je iz promocija ne uvazavaju.
Edit - sad sam skuzio da se radi o Vipu, kod njih ne znam jel provjeravaju.
Trazim iskup ili povrat neuskoristenih?
Sve je doslo preko bonova, uplatama, moze li se to kako mailom ili bas moram u vip centar ici,?
Trazim iskup ili povrat neiskoristenih?
Koji mi dokumenti trebaju? Jel mi treba sim kartica? Ne bih htio sto put cekat red u centrima...
I jis jedno pitanje, jel moze bilo tko doc s potrebnim podacima ili bas osoba na kojoj je broj?
---------- Post added at 22:44 ---------- Previous post was at 21:55 ----------
Zvao sam sluzbu, treba napraviti prijenoa broja u drugu mrezu i poslati im pesliku tog zahtjeva i presliku isobne na mail, u mailu traziti povrat neiskoristenih sredstava, za sve koji ce to raditi ubuduce
Evo, da podijelim svoje iskustvo.
Mama je prelazila iz VIP-a kod drugog operatera i prvo je prebacila broj, a onda u VIP centru podnijela zahtjev za povrat neiskorištenih sredstava. U VIP centru su zahtjev proslijedili u centralu od koje smo pismenim putem dobili obavijest da je iskup elektroničkog novca moguće ostvariti samo u VIP centru.
Došli smo u VIP centar i objasnili liku (malo stariji, bahati prdonja, voditelj pretpostavljam) da nismo tražili iskup elektroničkog novca (jer to nije bilo ni moguće za taj broj), već povrat neiskorištenih sredstava. I lik tvrdi kako se novac ne može vratiti jer broj više nije aktivan. Na moj odgovor kako to u njihovom pravilniku nigdje nije navedeno, trubio je kako on tu radi 15 godina i kako nikad nije čuo za to da se novac može naknadno isplatiti. Reko' ok, doviđenja.
Poslali smo mail (prigovor) VIP-u sa skeniranom papirologijom i zatražili povrat neiskorištenih sredstava na tekući račun. Cca tjedan dana kasnije novac je sjeo na račun.
Čekam prvu priliku da odem u VIP centar i da onom prdonji zaljepim ispis transakcija na čelo.
Tako da, eto, moguće je dobiti novac natrag nakon prebacivanja u drugu mrežu, ali zbog živaca je možda bolje da napravite povrat prije.
p.s. prije nekoliko godina, cura je od T-mobile-a dobila novce jedno 8 mjeseci nakon prebacivanja u drugu mrežu. Tek toliko da se zna da ti novci nigdje ne bježe.
O elektroničkom novcu više možeš naći na Vipovim stranicama. Ali jedna velika caka jest ta da iskup novca možeš zatražiti samo u određenim centrima što mi je skroz nelogično.
Htio sam u Vukovaru u Vip centru zatražiti iskup svojih tada ~400kn, ali me je dočekao hladan tuš kad mi je djelatnica rekla da moram otići do Osijeka. Bezobrazni su što su uslugu omogućili samo u 9 centara, ali eto.
Nije istina.Ja ga na tomato nisam prebacio i dobio sam novce na ruke.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Tražio si iskup e-novca pretpostavljam.
---------- Post added at 09:05 ---------- Previous post was at 09:02 ----------
Uvjeti korištenja Vip:
13.4 U slučaju prijenosa broja, kao i neaktiviranom novčanom iznosu (bonu) Krajnji korisnik ima pravo na povrat ili naknadu neiskorištenog novčanog iznosa. Uz zahtjev za povrat ili naknadu neiskorištenog novčanog iznosa na računu za unaprijed plaćene usluge Krajnji korisnik je obvezan dati na uvid SIM karticu, identifikacijski dokument i presliku zahtjeva za prijenos broja, a ako je riječ o neaktiviranom bonu, kupljeni bon. Pravo na povrat ne odnosi se na novčani iznos koji je posljedica uplate od strane Vipneta u sklopu posebnih promotivnih uvjeta.
Tako je iskup novca sam trazio.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Dakle onda napravim prijenos i nakon togavtrazim povrat neiskoristenih , dobro su mi rekli?
Dobro su ti rekli.
Par postova iznad je citat iz uvjeta koji ti isto govori.
ima li kakve veze ako je broj trajno isključen? jedan broj mi je trajno iskljucen i odbili su mi ocito prijenos broja, pa pretpostavljam da od navaca ne ce biti nista?
drugi broj mi je bio aktivan i prijenos broja je uspjesno obavljen, sad cekam sto ce mi reci za povrat novaca.
nemojte se umorit tipkajuci odgovor
Ako ti je obrisan ne mozes trazit povrat neiskoristenih sredstava.
Mozes traziti iskup elektronickog novca i to samo ako si na tom broju koristio platne usluge.
Mozes jedino kontaktirat sluzbu da ti vrate broj i ako su dobre volje da posalju na tehniku da vide jesu li svi novci stigla uplatama bonova na broj, a ne promocijama pa da ti i novce vrate i tad zatrazis povrat neiskoristenih sredstava.
A zašto su ga isključili?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
iskljucili su ga jer nisam nadoplacivao? dakle iskup bi prosao cak i sa trajno iskljucenim brojem?
sve je bilo uplatom bonova ,ali mi se cini da nisam placao parking ni nista s tim brojem, samo pozivi/poruke :/
a ovo s vracanjem broja mi se cini kao znanstvena fantastika :$
a steta, jer je na tom broju bilo oko 700kn pa mi zao tih novaca ...
evo već 3. mjesec dobivam odgovore u postupku je, malo strpljenja, kome sada slati mailove? hakomu?
Bookmarks