Može malo opis koji je laptop u pitanju, koji operativni sustav.
Možda i imaš garanciju na njega.
Pozdrav forumasi,
imam laptop star 2 godine i prestao mi je raditi prije par dana. Naime laptop se uopce vise nepali. Kad kliknem na gumb za paljenje nakratko se upale lampice i to je to. Punač je ispravan provijereno i baterija je OK. Nosio sam ga u jedan servis u Rijeci i ustanovili su da je otisla maticna ploca ali oni nevrse takve popravke pa me sad zanima ako mi itko moze pomoci gdje u Rijeci ima takav servis. Hvala
Može malo opis koji je laptop u pitanju, koji operativni sustav.
Možda i imaš garanciju na njega.
Nemam garanciju na njega jer mi je tocno istekla prije dva mjeseca kako to inace i biva. Ima Windows 7 na sebi instaliran. Kopao sam malo po netu i nasao sam servis u Rijeci koji popravljaju i maticne ploce na laptopima. Vec sam ih nazvao i rekli su mi preko telefona da mogu popraviti svaki kvar na laptopima i racunalima. Uglavnom danas cu ga odnijeti, oni ce napraviti dijagnostiku i ponudu koliko ce kostati popravak pa cu vidjeti dali ce mi se to isplatiti.
Evo ako kome bude trebalo za takvo nesto ovo je link od njihove webstranice servis laptopa Rijeka
Imao sam slican problem pa sam ga odveo u servis racunala Integragroup poduzece u Rijeku. Super su mi slozili i radi jos sad.
Zadnji uredio Mario92 : 28-05-2015 u 23:21 Razlog: micanje linka
Bookmarks