Ima li netko LTE mobitel da javi kako s njim rade pozivi? Teoretski bi sve trebalo biti OK jer se radi o drugoj frekvenciji, ali nikad ne znaš. Problem je što LTE kod nas neće biti kako treba uveden prije 2050. godine.
Ima li netko LTE mobitel da javi kako s njim rade pozivi? Teoretski bi sve trebalo biti OK jer se radi o drugoj frekvenciji, ali nikad ne znaš. Problem je što LTE kod nas neće biti kako treba uveden prije 2050. godine.
LTE je, mislim da nije VoLTE - voice over lte..
@partwish
Ako te tjesi meni se to dogada na preplati tmobile
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Da, ja sam updateo na 6.1.2 zadnje gdje je jos podrzan JB i na tom ostao..mislim da od verzije negdje 6.1 ima taj LTE switch tako nesto
LTE pokrivenost kao sto je donekle sad 3G nece jos bar 2god zazivit. O tome netreba niti razmisljat.
S tim da se gubi mogućnost gašenja 3Ga, LTE switch zamjenjuje 3G.
Jel zna netko jel postoji neki tweak da se stavi na nize verzije? Konkretno na 6.0.1?
--
. [Lejzermaster]
Na androidu ima nešto neki kod uneseš pa dobiješ neki servisni meni gdje su razne informacije o mreži, signalu, pa i izbornik gdje se bira mreža koju želiš - kao ono u postavkama što ima (wcdma/gsm, gsm only...) pa tako bude i LTE only mislim - uglavnom imaju takve opcije. Ima i aplikacija na marketu koja pokrene taj meni...treba tražiti nešto u smislu 3G switch i sl. Evo, neznam jel pomaže ta info...
Od kud vam ideja da bonbon ima LTE?
a zašto nebi imao?
Zato sto nema, to u ponudi ima samo tmobile i vip...tomato, bonbon i multiplus a i tele2 cini mi se nula bodova
Znači isto kao i na Simpi, 7.2 Mbps, ali na Simpi možeš platili opciju za punu LTE brzinu
I 3G i 4G im je na 7,2/2Mbps! Nisam znao da na Simpi isto ograničavaju. Ali ovi u SZK su mi rekli da uskoro očekuju povećanje brzine kod 4G signala... Eto, rješenje za bonbon muke je nabavka LTE uređaja!![]()
LTE koji ima u zg upola manju pokrivenost nego 3g a kamoli drugdje, plus trosi bar 20% vise baterije.
Mob ti ima LTE i ako ti je na toj starijoj verziji 3G switch ukljucen upaljen ti je 3G ali i LTE ali samo ako si na svojoj mrezi platio uslugu (cca 20tak kn) da imas LTE. Tako nude i vip i tmobile. ALI ako imas opciju uslugu kod providera ukljucenu tada ili imas LTE ili 2G (edge, gpra). Znaci tamo gdje nema LTE signala moci ces imat samo 2G ne i 3G, 3G je onda "vjecno" nemoguc. To sam provjerio kod par ljudi i zvali su sluzbe i tako im rekli, meni je to preglupo a i sam 3G je dovoljno prz i raspostranjen.
Ps: LTE switch ti nije potreban da bi imao LTE, to je zakljucak, dapace bolje je da imas 3G switch jer tada mozes iskljucit 3g/lte i imat samo 2g, a ako imas LTE switch a nemas tu uslugu kod providera ukljucenu i kada ugasis LTE nisi ugasio i 3G. Zamrseno je al nadam se da si skuzio![]()
Naravno da je potrebno imati LTE uključen na tarifi, kod operatera - i mobitel koji podržava LTE, to je bar jasno. Ali opcije koje su dostupne u postavkama mreže nisu jedine - ima ih još...razno razne kombinacije, a budu dostupne u tome servisnom meniju za mreže...zna se pokrenuti npr. kada se stavi 4G shortcut u power toggles ili Notification toggle - neznam točno koji je bio...i onda prvi puta iskoči taj meni da se odabere postavka!
Samo kazem kako su mi rekli razni korisnici toga a i sluzba za korisnike je potvrdila da 3G tada ne postoji, mozda ima neki nacin da se to "zaobidje" ali kako god bilo, glupo je po defaultu da 3G onda vise "ne postoji"
A kako ćeš onda surfati istovremeno sa 2 modema? 3G i 4G?
Bookmarks