jesi cuo kad za google?
Može li mi netko napisati nešto o Xbox-u(kolika mu je cijena,kakva je grafika)??
HITNO!!!
PRLJAVCI SU ZAKON!!!!!!!!!
jesi cuo kad za google?
hahhaha, ovo postaje sve bolje i bolje![]()
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
misliš sve tužnije i tužnije...no nemojmo off topic (ako topic i postoji?!?), da se admin nebi ljutio.
cijena ti je oko 2.000 kn
- grafika je nesto, ali kad igras igre na kompu onda se moze rec da je xbox nema
neznam to ti je moje misljenje, igrao sam NFS U2 na xbox-u i na kompu i mogu slobodno reci da je grafika puno bolja na kompu
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
cuo sam...ponavljam CUO...da je xbox puno bolji od ps2 upravo zbog grafike i zbog igrivosti i sve u svemu da je bolji....
AFAIK, xbox vrti divx-ove...
pa i ps2 vrti divix-ove...
ak kupujes konzolu uzmi ps2. nije neka snaga ali barem nije kompjuter utetrapaku ko xbox jer nema ni jedne komponente a da nije isti proizvodac neke kompjuterske opreme dok za razliku sony sam razvija svoje procesore za ps2 u suradnji s toshibom, tak da moje je misljenje da se na xbox-u samo prodaje marka i ime a ne (citaj brzazarada). ima puno vise igrica sto znaci i vise zabave, oboje imaju divx i mp3, bilo bi cudno da nemaju
e jebga...Izvorno postao cyberphere
iks deset tona box je jači grafički,ali kontroler......
o kontroleru samo ovo: JAO JAO KUKULELE KAJ JE OVO HEBOTE PATLIĐAN A NE KONTROLER
(moja reakcija kad sam prije 2 mj kupio x box i požalio)
ps2: hardver tako tako softver odlličan
x crap box: hardver super softver drek na šibici
ne budi budala- kupi ps2.
ako ništa,barem ne piše microsoft na njemu.
Bookmarks