I radi samo na plazma TV(to sam na netu naso)
Xbox 360
Izmjenivi poklopci za prednju masku, bezicni gamepadi i novi 'Quake' u studenom? Ekstremnog!
Srce uredaja je poseban IBM-ov PowerPC procesor, za grafiku se brinu ATI-jev cip, a tu su hard disk od 20 GB i 'obicni' DVD citac. Uredaj je WI-FI 'spreman', a ukupne performanse sustava kvalificirane su u jedan teraflop! Xbox krece u prodaju istovremeno u cijelom svijetu vec u studenom ove godine.
![]()
I radi samo na plazma TV(to sam na netu naso)
May the Force be with you!
Ne, nego radi u HDTV rezoluciji, ali ako priključiš na običan TV, onda će raditi na običnoj rezoluciji.
@IvLajec > moraš malo logički gledati...teško da će danas napraviti nešto što radi samo na plazma TV-ima jer ima još vremena da to postane standard...tako bi teško prodali nekaj, a to im nije u interesu...
Bom Chicka WahWah
IvLajec, razmišlja 10 godina unaprijed![]()
ova opcija za hdtv ce biti cijenjena kod zahtjevnih korisnika,vjerojatno tako microsoft pokušava konzolu sto duže održati na "životu"
Kae to HDTV? Nemrem skužiti, a neda mi se sad tržiti po netu...nek me netko prosvijetli![]()
Bom Chicka WahWah
high definition tv...znaci tv veče rezolucije, jednog dana če se i na našim prostorima emitirati takav signal:-) al najprije kako ivlajec kaze,svi nabaviti plazme!![]()
Ja je vec imam !Izvorno postao sodom
![]()
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
onda isprika,krivo sam ja t sebi protumacio,znaci da ce raditi na normalnom TV sa manjom rezom?
May the Force be with you!
Mozda malo off-topic
Ali HDTV s plazmom - lagano banana - samo kod extra skupih modela - vise se isplati LCD a i manje zraci i manje kosta a slika je BO .
Inace HDTV standard se sve vise i vise siri u satelitskoj televiziji .
Vec ove godine Njemci(premire) paket starta s testovima a sljedece godine imaju namjeru uvesti HDTV u 400.000 kucanstava u Njemackoj . Ugl HDTV je buducnost i to vrlo bliza buducnost .
Pozdrav
naravno,...Izvorno postao IvLajec
@cyber,zavidim ti,ali nadam se da cu i ja kroz koju godinu
![]()
Bookmarks