Probaj resetirati uređaj. Ako ne pomogne probaj s resetom na tvorničke postavke. Napomena: spremi sve s uređaja na računalo.
prije sam išao ćistiti memoriju da si mogu nešto staviti u mob i nešto sam slućajno obrisao i više ništa nemogu skidati! mislim da je bio alat za instaliranje certifikata ili alat za instaliranje paketa ili možda upravitelj za preuzimanje,nisam 100% siguran koji je!
piše mi kada idem nešto skidati " pogreška u dohvaćanju informacija s poslužitelja. [RPC:S-7:AEC-0]" imam android matrix d4040
isprićavam se ako nije toćan naslov!
Probaj resetirati uređaj. Ako ne pomogne probaj s resetom na tvorničke postavke. Napomena: spremi sve s uređaja na računalo.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Kako wild boy pise... najbolje ponovni reset na tvornicke postavke. Google play bi trebao genericki biti instaliran i ponovno se podici kao i sve pratece postavke i aplikacije s certifikatima... :-)
ok! hvala,pobati ću tako!
jel se to može napraviti kada bi izvadio sd karticu da ne izgubim ništa?
Slike i video zapise koliko znam mozes pohraniti na sd karticu i izvaditi ju. Takodjer mozes im resetirati mob bez da ti formatira karticu. Samo prati upute kroz opcije telefona. Sto se tice pohrane aplikacija... koliko znam to mozes napraviti putemili
s obzirom da ne mozes sve prebaciti na sd. Procitaj upute programa prije instalacije iako imas problema s google play marketom neces ih moci instalirati. Za nekakav program za kompjuter koji bi sluzio za backup mobitela ne znam... probaj pa javi kako je proslo.
Ova dva programa pokusaj potraziti putem neta u .apk formatu, prebaci na mobitel putem kabla i pokusaj instalirati direktno sa kartice. Usput znam da postoji i nekakav .apk extractor za android. Aplikacije u full izdanju mozes pohraniti na karticu kao xy.apk te ih poslije instalirati ponovno.
ali gdije da stavim u koju mapu te programe?
Ove sto skines s neta mozes stavit bilo gdje na kartici i pokrenes ih. Mozda te telefon bude trazio dozvolu za instalaciju tih programa jer su iz "nepouzdanih" izvora pa ces to morati omoguciti. A sto se tice backupa programi ti sami naprave mapu gdje ce se dogoditi tj napraviti backup. Imas google, a on je tvoj frend. Nista nije komplicirano za instalirat i napraviti. Pogledaj i video zapise na youtube-u.
ok,hvala! ja javim kako je prošlo danas!
hvala,radi!
Zadnji uredio ravilov : 10-09-2014 u 14:11
Super! Uzivaj!
Bookmarks