Konto sam kupit kucno kino LG 6235 ili tako nes pa me zanima ima li ga iko....
Ili mozda preporuka za neko drugo negdje do 200-250 eura
Konto sam kupit kucno kino LG 6235 ili tako nes pa me zanima ima li ga iko....
Ili mozda preporuka za neko drugo negdje do 200-250 eura
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
a u tom rangu su ti sva ista nema neke prevelike razlike
zato daj koju kunu više i kupi si pravu makinu![]()
Ma konto sam nes i to al mi zao dat puno love...neznam vidicu
pogledaj pioneer dcs-313, samo ne znam da li ima optički ulaz... nisam ga čuo kak svira, ali da kupujem kk to bi uzeo...
ako imaš para kupi to! ja ga imam već godinu dana! ima optički! sad bi trebalo već bit negdje oko 2,500! a usporedba samsunga i pioneera...no further comments!Izvorno postao gog
uzecu samsung neznam tačno ko je model mislim da je naj bolji 5x40w 80wsubwoofer i neznam koliko je jako pojačalo vjerovatno oko 200w
ma kućna kina su ti po defaultu smještena kao all-in-one uređaj
stoga te ne treba brinuti snaga pojačala,a ovaj zvuk ti je dovoljan![]()
imaš neko spartak kućno kino koje odlično zvuči i izgleda(stvarno,majke mi) i dođe nekih 1800! sad-kolko će ti dugo trajat,to je druga priča!
je si zadovoljan?
svira li mp3-ce sa dvd-a?
čita li id3?
možeš li browsati folderima dok neka mp3-ica svira?
prezadovoljan! volim glasno slušat muziku,a to ti je 6x75 na 6 oma! zvuk odličan! sve što si nabrojio može! jedino id3-ove nemože prikazivat cijele na svom displayu-prikazuje prvih 7-8 znakova(na ekranu ih prikazuje cijele)! u svakom slučaju,preporučujem!
se scrolla tih 7-8 znakova ili prikazuje samo ono što piše na početku?
Čuo sam navodno da dosta zuji receiver/pojačalo?
ne scrolla se na displayu! to sa zujanjem nisam primjetio! jedino,kad je zvuk na nekih 15 posto snage čuješ čitanje cd-a,ali ništa posebno iritantno! jedina stvar koja mi smeta je to što se ladica cd-a predugo otvara i zatvara!
...o čemu vi to pišete pa zar se ne kupuje KK po boji i izgledu...
...ccc, tehnofili...![]()
kupuje se ODMAH ako ima plave ledice ili plavi displej!Izvorno postao dmi
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
da to znamo da si ti uvijek gledao estetiku a ne kvalitetuIzvorno postao whiteboy
inače doma posjedujem dav s550 5x80 + 100w sub![]()
gle offtopičara
koliko glasnoi bi otprilike bilo 15%, sorry, ali stvarno me interesira taj model...
15%(8 od maximalnih 50)=ako neko priča,više ne čuješ muziku koja svira! nešto ispod jačine normalnog razgovora! neznam kako da drukčije to opišem!
a ako misliš da možeš divx gledat-nemoš! da nebi po meni pljuvo poslije da ti nisam reko!![]()
jel hlađenje pasivno (radijator) ili ventilatorom? Ako ja vent, dal se čuje kad radi?Izvorno postao niten
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
plavi led i bijeli display!(u mraku izgleda koda je iz neke druge galaksije)za radijator/ventilator neznam-ja nečujem nikakav ventilator pa pretpostavljam da je pasivno hlađen!
Zadnji uredio niten : 21-10-2004 u 21:29
To znam da ne mogu, ali mogu pustiti na komp, povući optiku za zvuk do pionirca, a slika mi ide preko tv izlaza od grafulje na telku...imam i sada sorround, ali su mi zvučnici oko kompjutera, a od tamo ne gledam filmove...
premda ja mislim da je kupovanje 5 zvučnika bacanje novaca! 3 zvučnika i sub su sve što ti je potrebno!(čak i dva su dovoljna) uopće me ne fascinira surround zvuk izvan kina -zvučna slika je kao svuda oko tebe,ali je vizualni dio 3m od tebe na pola kvadrata! eventualno kad izmisle ekrane od 180 stupnjeva! da sam na tvom mjestu kupio bi yamahino pojačalo,neki player malo bolji i 2.1 zvučnike! ispalo bi te oko 3-3,5 soma a puno bi bolji zvuk imao već na ovom all in one rješenju!Izvorno postao gog
![]()
Razmišljao sam i o tome, ali ne mogu naći zvučnike koji bi mi se uklopili u moju sobu, a da su dovoljno snažni i lijepi.. Gledao sam neke bookshelf modele (visoki zvučnici mi nikako ne idu u sobu jer bi trebali stajati na podu) i nisam našao ništa posebno, a uz takve zvučnike je poželjno imati i sub...Izvorno postao niten
...kao da slušam svog brata - a nije li bolje spojiti sa koaksom???
Ma mislio sam na digitalni ulaz, optika ili koax mi je svejedno, u biti nije, koax kabel je višestruko jefitniji, pogtovo ako ti treba 15 mIzvorno postao dmi
![]()
zato kupiš komplet stalaka kao i ja i riješio si problem
još i sve izgleda dosta efektno
![]()
Bookmarks