ni ja ne spavam pa da i iskomentiram-> jaaako dobro! ma sve je bolje od ovog trenutnog!![]()
Legao ja tako spavati u 1h misleći da ću s lakoćom zaspati, međutim nisam mogao, prevrtao sam se do pola 3 i tako što ću palim komp i mislim što ću raditi... Reko ajd idem napraviti neki bannerČim sam se spojio na internet i upalio mozillu load-ala se home stranica "Cafe Mobil-a" i tako odmah dobio inspiraciju
![]()
Sada komentirajte ovaj banner i recite što je dobro, a što nije, što bi ste dodali, što maknuli.... Ovo "...i znat ćete sve o mobitelima..." mi je prvo palo na pamet... ako imate prijedlog za to banner bi bio još privlačniji...
Ili vam se sviđa????
Jel ovaj bolje izgleda???????
![]()
Zadnji uredio Compov : 02-01-2006 u 14:07
Seriously?
ni ja ne spavam pa da i iskomentiram-> jaaako dobro! ma sve je bolje od ovog trenutnog!![]()
LOL, hvala!!!Izvorno postao igl
Seriously?
Ista je situacija i kod mene.Izvorno postao Compov
![]()
Ma ni aj nemogu spavati... sad kako je bil doček okrenuli se dan i noć naopako...
Inače, banner je ok, ali može i bolje...
prebrzo upadaju neke stvari, gube se frameovi... ono, ko da je 5 FPS...
mislim malo više objekata ubaciti optimizirati, staviti na 256 boja i bu bilo i manja veličina i ljepše otvaranje...
Dobro je i ovako.
Samo te ja sada krompirko nisam nista skuzija sto si napisa.
Izvorno postao Krompirko
LOL, To sada ima 32 boje kada bi stavio na 256 boja bilo bi abnormalno teško...
I ovo je previše za standarde ali eto...
Seriously?
Slažem se, malo krumpirast komentar je ostavioIzvorno postao Car
![]()
![]()
![]()
![]()
Seriously?
Šta ti je banner dosadan??? Najbolje da u kutku stavim film nek se vrti da ne bude dosadanIzvorno postao Krompirko
Ipak je to banner i služi za reklamu, ne da mi se radit u flashu
![]()
Seriously?
Aj promotri i uvidi da poslije te rijeći ima dvotočje, koje pobliže označava na neku pojavu ili stvar o kojoj se radi...Izvorno postao Compov
Trenutno je to slika, a označava koliko mi je dosadno kad sam neš tak radio
LOL ok skužioIzvorno postao Krompirko
![]()
Seriously?
Jesam li jedini, ali zar se "ćete" ne piše zajedno?
Ovdje ne govorimo o pravopisu, ali "će te" se piše tako kako piše!!! ODVOJENO! išao sam na natjecanja iz hrvatskog pravopisa, tako da mi ne soliš pamet!!!Izvorno postao frish-KI
Seriously?
Ajd sad ti meni objasi s kojim sam ti ja to dijelom mojeg posta solio pamet? Očigledno smo prilično nabrijani, a i mislimo da znamo previše, jer se ipak piše zajedno.![]()
Prijedlog:Umjesto Panasonic stavi Siemens!
Inače mi se sviđa!![]()
KOJI SAM JA IDIOT ZABORAVIO STAVIT SIEMENS-AIzvorno postao Ba®t
grrrrrrr.........................
Ok budem stavio.....![]()
Seriously?
Potpisujem.Izvorno postao frish-KI
ću,ćeš,će,ćemo,ćete,će
Ovaj "te" u "ćete" je nastavak za množinu, a ne osobna zamjenica (kao što bi bilo u "ja ću te opalit" --> tu je zamjenica).
"vidjet ćete" i "vidjet će te" su dvije različite stvari: prva je, po zagorski, "bute vidli" iliti "you shall see" (eventualno "you will see"), dok je potonje "you will be seen" iliti "buju te vidil" po zagorski.
Inače, banner je sehr gut!![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
O je*o vas evo jeste sad sretni????Izvorno postao BlueDevil
Danke!!!Inače, banner je sehr gut!
Seriously?
Štreber!Ovaj "te" u "ćete" je nastavak za množinu, a ne osobna zamjenica (kao što bi bilo u "ja ću te opalit" --> tu je zamjenica).
"vidjet ćete" i "vidjet će te" su dvije različite stvari: prva je, po zagorski, "bute vidli" iliti "you shall see" (eventualno "you will see"), dok je potonje "you will be seen" iliti "buju te vidil" po zagorski.![]()
Jel vam ovaj novi bolje izgleda? Eto ga gore u prvom postu....
Seriously?
Baš sam na to htio ukazati....Izvorno postao frish-KI
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Aha. Volim plavi štih![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Opa, smiri se malo! Napadaš čovjeka bez veze, koji ti je samo htio pomoći!Izvorno postao Compov
I možda bi bilo dobro da prije sljedećeg natjecanja iz pravopisa malo zaviriš u knjige... (BD ti je fino objasnio...)
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
LOL, i hvala svima na pomoćiIzvorno postao whiteboy
![]()
Seriously?
Bookmarks