http://rapidshare.com/files/9909141/...SGLPK.zip.html
Otvorit će ti se stranica jedna, i dolej na dnu imaš dvije opcije u tablici, PREMIUM I FREE. Ti klikneš na
FREE. Onda će ti se otvorit nova stranica, i na sredini stranice imaš prazno polje gdje upišeš kod koji ti je nacrtan iznad tog polja(neka slova, pazi da točno upišeš), i klikneš DOWNLOAD, i počet će ti skidat FW58.
Uglavnom:
1.Skineš taj program, i instaliraš ga na komp.
2.Napuniš mobitel
DO KRAJA!!! (ne pitaj, samo napravi)
3.Izvadiš SIM karticu iz mobitela(i memorijsku ako ju imaš)
4.Vratiš bateriju, upališ mob (tražit će te da umetneš SIM, al ignoriraj to), i uštekaj USB kabel u mobitel(moraš imat kabel DCA-140 za mobitel, valjda imaš)
5.Pokreni program koji si instalirala malo prije, on će prepoznat mobitel.
6.U donjem desnom kutu prozora imaš Update, klikneš to i čekaš. Nemoj dirat mobitel, gasit, palit, ma nemoj ga ni gledat, ništa. Pusti ga nek odradi svoje, trajat će kojih 10-ak minuta. I za to vrijeme će se mobitel par puta ugasit i upalit. Kad bude gotovo, vrati SIM u mobitel, upali i to je to.
Nisam siguran da li instaliranje FW-a briše sa mobitela slike, melodije, igrice i ostalo, pa je pametno možda da si prvo sve kopiraš na komp, napraviš backup i kad instaliraš FW, vratiš sve natrag. Nisam siguran za to, jer sam sebi FW instalirao dok na mobitelu nije ničega bilo.
I još jednom,
NEMOJ ZABORAVIT IZVADIT SIM I MEMORIJSKU KARTICU
(događalo se mnogima da su ostali bez kompletnog imenika i svih poruka)
Ako sam fulao u nekom postupku, il krivu informaciju dao, ispravite me, da ljudi ne žive u zabludi
Eto, valjda sam pomogo.
Javi kak je prošlo, il ak je zapelo negdje.
Bookmarks