Trebao bi sutra napraviti narudzbu u VIP-u za dva moba, jedan za mene i jedan za bolju polovicu te je izbor pao na LG G2, Samsung S4 te Sony Xperiu Z.
Moze mi netko reci sta bi odo ovoga bilo "najbolje"?
Recu cu vam sta mi npr. nije vazno, a to je kamera..uistinu mi nije tako vazna tj. svaka na ova tri moba zadovoljava kriterije posto za sve fotografiranje/snimanje koristim foto aparat.
Vazno mi je da mob ima dobar display, ok prikaz slike, dobru bateriju, ok hardveraj, dobru povezivost na net, dobar wlan te da je kvalitetno izraden.
Osobno se dvoumim izmeu LG G2 i Samsunga S4.
G2 mi je bolji radi same velicine i iskreno lijepo mi izgleda, dok je na strani Samsunga recimo dodatni utor za kartice te fizicki pristup bateriji, a i cini mi se da je Samsung malo kvalitetnije izraden.
Opet, ako je G2 bolji....bez predomisljanja cu ga uzeti te sam zato i dosao na forum za vase misljenje kao ekipe koja se razumije u sve te uredaje.
Najvise me strah sto ni Sony ni LG nemaju pristup bateriji, a nije mi se jednom dogodilo da se mob "smrzne" i jedino sto mozes je izvadit bateriju i tako ga osposobiti za rad.
Sta kada se to dogodi na uredaju koji nema pristup bateriji?
Samo to me brine, ne planiram nikako stavljati npr. druge baterije i sl.
Trebao bi znaci vase misljenje je li bolji G2 ili S4 te zasto i kakva je ta Xperia Z koju pikira bolja polovica (ako je losa ili ima nekih gadnih mana (nije joj npr. mana ono "staklo" vec prednost s obzirom da joj ima ok dizajn) onda ga ne bi uzimala vec bi i ona isla na G2 ili S4)
Zahvaljujem unaprijed na odgovorima!![]()

Odgovori uz citat

.gif)
)

Bookmarks