ako se vec palis na Samsung,onda bolje pricekaj G810 koji je puuno bolji od G800.
o N95 8gb puno mozes procitati i ovdje:
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=52755&page=9
Kao što sam u naslovu rekao, imam veliku dvojbu između dva modela koja su mi jako privlačna, Nokia N95 8Gb i Samsung G800.
znam, to uopće nisu mobiteli iz iste kategorije ali stvar je slijedeća:
meni je kod mobitela jako bitan dizajn (tu debelo vodi G800) kao i neke funkcije (npr. kvaliteta kamere, jednostavnost upotrebe - nisam nikad pretjerano volio Symbian ali htio bih ga probati, itd.). G800 sam imao par dana na korištenje i mob je fantastičan, dok sam imao priliku samo nakratko vidjeti i koristiti obični N95.
Molio bih sve koji su imali N95 (običnu ili 8Gb) da napišu svoje dojmove, kvalitetu kamere itd. a za isto bih molio i vlasnike G800. a za sve ostale bih molio savjet što kupiti.
Unaprijed hvala
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
ako se vec palis na Samsung,onda bolje pricekaj G810 koji je puuno bolji od G800.
o N95 8gb puno mozes procitati i ovdje:
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=52755&page=9
kad vidim da se spominje G810,mali info ..u prodaju ga puštaju 14.4
a vidio sam da izlazi G810 ali nije mi lijep kao G800... znam, glup razlog ali kao što sam već rekao, meni je dizajn jako bitan...
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
A jbg onda,najbolje je da si uzmes G800 ako ti je dizajn toliko bitan jer mislim da stvarno nema smisla da dajes poprilicno vise novaca za N95 8Gb ili jos gore G810 koji ce biti jos skuplji kad izade ako ne mislis koristiti njihove napredne funkcije.I G800 je mrak mobitel po jako fer cijeni...![]()
gle, imao sam godinu dana HTC TyTN-a i svaki dan sam ga iskorištavao do maksimuma tako da nije da mi nisu potrebne napredne funkcije samo mi nisu od presudne važnosti. a što se cijene tiče, oba uređaja mogu dobiti jaaako povoljno pa mi to ne igra važnu ulogu u odabiru.
@ Alienware
vidio sam da si ti vlasnik oba modela N95 pa ajde reci kakve su, jesi zadovoljan etc.
Bookmarks