Neograničen mobilni internet za slovence u mobilnoj mreži T-Hrvatski Telekom !?
Cijena:
10,90 €/mjesec
30 GB prijenosa podataka mjesečno (brzina prijenosa se smanji na 64 kb/s kad se prekorači navedene GB)
Više o tome ovdje: TelekomSlovenije
Nisam toliko upućen u mobilne veze , ali čini mi se da nije velik novac ,
30 GB prometa za 80_tak kuna mjesečno .
Napomena:
Molim da ovo ne shvatite kao reklamu . Nije li na pravom mjestu Foruma ,
neka se premjesti na neko prikladnije , ili izbriše ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
jako dobra ponuda... da je prepaid bilo bi jako zanimljivo i za nas ne samo za slovence, nažalost pretplata je... a u slo pretplatu može uzet samo državljan, ako se ne varam... tako da ovo bolje da nam nisi pokazao![]()
Odlicna ponuda,da je prepaid odmah bih uzeo jedan broj i samo internet koristio.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
To je sam primjer kako se nas dere ko ovce..
Ja sam uspio nabaviti u promo akciji na prepaid u kombo za mlade 3+10gb za 80kn mobilni stick..
A pazi ovi u roamingu kod iste mreze za iste pare imaju 30Gb..
Ma ko je tu lud...
ovo za 30GB je super. ja bih odmah uzeo da mogu.
a da nas deru, deru nas već godinama ne samo sada...![]()
Zadnji uredio Chief_Wolfinjo : 31-07-2014 u 07:52
Pa poznato je da je Slovenija 20 godina ispred nas kada je internet u pitanju. Kod njih je prije više od 5 godina 10 Mbps SDSL flat (isti download i upload) koštao oko 10 EUR-a mjesečno tako da mi je ovo gore sasvim normalno.
da ne pričamo o njihovoj pokrivenosti...npr. SI Mobil ima dva svoja odašiljača izvan Slovenije (možda i više nisam siguran) jedan je u Optujskoj u Varaždinu, a drugi u Virje Otoku kod granice
Gledam ovu reklamu svakodnevno već mjesec dana . Pojavljuje mi se na Skype , nisam baš obraćao pažnju , slovenska reklama "što će mi to" , slučajno sam kliknuo i pročitao . Razmišljam sada koja je to nepravda što se tiče T-Hrvatskog Telekoma (T-mobile) , nama koji smo pretplatnici za obiteljsku tarifu XL daju 2GB po većoj brzini , a ima nas troje , a jednom slovencu TelekomSlovenija prodaje naših 30GB za 80_tak kuna ( 10,90€) .Jasno mi je da ljudi idu uglavnom u Hrvatsku na godišnji odmor , sama ponuda važi 1. 7. 2014 do 30. 9. 2014 , nego bi li slovenci nama dali sličnu ponudu kad većina naših hrvata ide kod njih na skijanje , nebi normalno . Prije par godina bio sam 7 dana na skijanju u Kranjskoj Gori , normalno sa sobom sam ponio i svoj mobitel , nisam previše obraćao pažnju kad me je netko zvao jer se uglavnom radilo o poslovnim pozivima i nisam mogao odbiti dolazni poziv i ako sam znao da sam u roamingu , podatkovni promet nisam ni ukopčavao . Ovih me je 7 (sedam) dana koštalo kao hotel za jednu osobu i najam skija . Ovo je dogovor TelekomSlovenije i T-Hrvatskog Telekoma , ko' zna što su se sve još izdogovarali s susjednim zemljama poput Italije , Mađarske , Austrije ili , možda je ovim s germanskog područja još jeftinije , a da mi "jadni" to ni neznamo .
Imam još nešto , možda ne spada ovdje !
Odjavio sam telefon i internet kojeg sam imao preko Hrvatskog Telekoma , uz neke "penalčiće" preko tisuću kuna . Zatim sam prešao na Kabel Kanal kod kojih mi je ponuđeno 2 fiksna telefona s prijenosom broja bez ikakve pretplate , a koliko potrošiš toliko platiš , uglavnom koristimo mobitele , tako da su računi za isti neznatni i kreću se se za oba nekih 10 do 20 kuna potrošenih impulsa mjesečno . Osim toga kabel TV ima više od 80 digitalnih programa i 40 analognih za stare televizije .
Internet sam stavio najaču opciju , a one izgledaju ovako :U cijenu je uračunat PDV
- Flat 1 4Mb/512k - 95,00 kn
- Flat 2 8Mb/768k – 135,00 kn
- Flat 3 12Mb/1Mb – 175,00 kn
*** Internet dolazi optikom iz Slovenije , od tu i slovenske reklame na Skype , a ima ih i na nekim stranicama , i ako koristim Google.hr ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bookmarks