Naime, stvar se malo otela kontroli, nisam ksenofob niti primitivac, međutim...
nisu li malo prevršili svaku mjeru?
Ovo je jedna u nizu gluposti...
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/zel...nam-uzeli.html
Ono, sami neki starčeki prosvjednici...
EDIT : i nije samo to problem, ima tu sto problema, glumataju sa vinjetama...ima dosta toga
Zadnji uredio therrlu : 13-04-2008 u 23:49
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Pretjerujete, kao i novatv. To je kao da slovenci pisu o prosvjedu udruge "Vratite nam Trst". Takve pizdarije nemaju veze sa opceniti stanjem stvari, a slovenci iskoristavaju svoj trenutni status da potpomognu rjesavanje svojih problema sa nama, isto kao sto bi mi napravili da smo na njihovom mjestu.
Upravo sada, na nekom slovenskom forumu netko pise kako smo mi slovencima ukrali neko selo, kako ce sa za koji sat pisati ovdje da su oni nama pokrali svetu geru.
Skulirajte se malo i odmaknite od dnevnopolitickih gluposti.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ne radi se samo o ovome, ovo je samo jedan u nizu...
Ja mislim općenito...
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Složio bih se s rospayom. Mislim, nas se da prc.t. pa se to i korisri, tko i koliko može šta ćeš, kad su nam takvi i na kormilu.
@HCSC
potpisujem
ne kuzim sta nije protuzakonito ucjenjivat da nas nece pustit u eu zbog nekih nasih razmirica (tj. ako ne rjesimo zajednicki problem u njihovu korist)?
i jos to toliko otvoreno govorit
makar sam ja protiv eu, ali to sad nije bitno
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jeste skužili komentar na stranici! Lik kaže da mu nije jasno zašto Hrvatska neće arbitražu!? Pa što nisu oni ti koji koče!
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
trebamo i mi uvest vinjete, ko ce slovenac uc, 100€, ako oce izac 200€
ZubøCяew
Nije korektno od Nove TV da daju toliko pozornosti jednom malom prosvjedu.
Oni stave ovo kao udarnu vijest kod nas, a onda se mi napalimo, psujemo im sve po spisku i onda nastane veći problem nego što je trebao biti. Isto to i oni rade. Tako inače počinju ratovi. Huška jedna strana, huška druga i onda kad kritična masa dosegne vrhunac, politika mijenja stedstva.
Kao što Rospa reče, iskorištavaju ljudi svoju poziciju, a i mi bi isto to radili na njihovom mjestu, možda i većom žestinom. Sutra kad mi uđemo u EU, iste ćemo pizdarije radit Srbima i Bosancima.
Zato se skulirajte dok iz svga ne nastane neki ozbiljan problem.
Pa kaj se to cijela slovenija skupila na prosvjedu?![]()
![]()
![]()
Ti su slovenski ekstremisti sramota nacije ali svugdje ima takvih.
Slovenija je puna Srba koji dodatno potpiruju vatru.
Vezano za njihove vinjete treba samo uvest jaču kontrolu njihovih "vikendica" na našoj obali, pa da vidiš dodatnog prihoda.
Naše državne institucije velikim su djelom same krive za ovo što nam se događa sa slovencima.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
ma Slovenija je beznacajna "nastamba" nevidljiva na karti Evrope i opet ce nam biti pod nogama kad udjemo u EU.zasad se jos mogu preseravati,ali nece jos dugo.
Bookmarks