Postoji mogućnost instalacije iGO na Note 3 , ali mislim da ćeš imat više problema s rezolucijom , nego sa SG4 .
Pozdrav,juce sam uspjesno instalirao na SG S4-dobiveni mob u nekoj zamjeni iGo navigaciju i sve radi ok po uputama ovdje.
Posto sam u pregovorima da dam pod racun S4 za Note 3 citam kako je sa navigacijom i ne nalazim nista o tome .....
Da li postoji nacin da na not3 radi iGO ?
Postoji mogućnost instalacije iGO na Note 3 , ali mislim da ćeš imat više problema s rezolucijom , nego sa SG4 .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Zašto više problema ako oba imaju istu rezoluciju?
PREDATOR
Da , ima problema , čitao sam to po drugim Forumima izgleda da je problem u "gustoći" ekrana ...
Note 3
Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors
Size 1080 x 1920 pixels, 5.7 inches (~386 ppi pixel density)
S4 (ima više pixel_a) , a manji ekran
Type Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors
Size 1080 x 1920 pixels, 5.0 inches (~441 ppi pixel density)
Nisam se previše time zamarao , nemam niti jedan od navedenih uređaja ,
ali našao sam ovakvih sličnih naslova:
"iGO Primo angepasst fur Note III "
"sys.txt for Note 3"
Znam da nije ista gustoca piksela ali nisam mislio da ce zbpg toga biti nekih problema. Imam oba mobitela ali nisam ni na jednom instalirao igo nego navigon i via gps i na oba jednako radi navigacija.
PREDATOR
Pokušaj instalirati iGO !
Većina kaže: "Nebum se ja s tim zezal"
Znam da je lakše instalirati Navigon , sve instalacija odradi sama ...
![]()
E sad sam u nedoumici da li da mijenjam s4 za note3-navigacija iGO mi dosta znaci...
ma ne radi se o boljem ili losijem oba su vrh -ali malo me poceo vid na blizinu zezat pa mi trebaju veca slova
Inace na S4 sam instalirao odavde od prve bez ikakvih problema i sad stavio ove najnovije karte -samo zemlje u okruzenju sam izvukao -ma prva liga !!
Pa zar nitko nije inststalirao iGO na not3 ??
Evo uzeo sam Not3 ajde da sad probamo instalirati iGO !
Ajde javi kako je prošlo...
PREDATOR
tihi05@
tamo si skinuo sve potrebno , a i nisi prvas u tim stvarima , malo truda nije od viska , da ostanes u kondiciji !!
a i navrati uz put u tvoj PP
Gospodo navigacija sa linkova ovdje skinuta a za S4 potpuno uredno radi na Note3 !!
Od prve sve stima a ovo sad sa obzirom na velicinu i kvalitetu displaja se vec moze nazvati navigaciom u pravom smilu![]()
S obzirom na veličinu ekrana i kvalitetu uređaja , navigacija mora izgledati i raditi jako dobro ...
Još kad bi se dodao neki dobar "skin" poput ovoga ovdje: diMkaWA_aP24 Mod Nk's
![]()
evo i to cemo probati mada je meni i sad ovako kako je dobro
Nego kako promijeniti programski jezik?? Tj. jel imate link za hrvatski pr. jezik?!
U buduće skidaj programe s mojih Tema i Postova , koji su inače završeni do kraja , a imaju HR i ostale balkanske jezike ...
iGO voices
http://cafe.mobil.hr/threads/78570-i...=1#post1056703
Lang za iGO
http://cafe.mobil.hr/threads/78570-i...=1#post1056738
Znači radi bez problema na Note 3? Nisam gledao koliko je komplicirano instalirati Igo. Možda bi ga instalirao da vidim kako radi makar na Noteu imam Navigon i Mireo dont panic pa mi treća navigacija i nije potrebna... kakva je pokrivenost karata u odnosu na Navigon?
PREDATOR
Sve sam skinuo osim lang-a na koji nisam obracao paznju a zapravo nisam ni znao da je to zapravo jezik programa navigacije-odavde ! Evo sad i to radi kako sam zelio!!
Mireo sam ima cisto da pomognem nasim deckima no kao i mnogi nasi proizvodi i odnosi prema kupcu obicno razocaranje.
Navigon ,V.Pilot nekad sam probao ali isto mi nije ostalo u dobrom sijecanju sad vise ni ne znam zbog ceg- iGO meni radi i izgleda mozda najbolje
Probao sam traziti neke adrese koje inace mireo nije ni u snu nalazio -po Zagorju npr. a ove sad nove karte sve to imaju i to mi je dokaz da ce i u EU (jos bolje )imati zapustenije predjele u karti !
Teško je odredit koja je bolja navigacija , zavisi od "ukusa" ili kako ko' voli . Meni je iGO draži ima veće mogućnosti , mjenjanja skinova i vrsta karata od različitih kartografa .
Navigon je klasa Garmina , ali nešto "ljubaznijeg" sučelja , iritantne cajke koja vodi navigaciju , misli da super govori hrvatski . Kad bi tu tetkicu "Doru" zamjenili Garminovom "bezimenom" tetom onda bi to bila No1 navigacija u mojoj zbirci . Na ostalim jezicima Navigon je solidan .
Najbolje napravljena navigacija za Android po meni je Navitel , ali Rusi nisu baš sredili karte za naše područje , sučelje mogućnosti su odlične , čak se može uključiti i međusobna komunikacija između korisnika ...
O Mireu Don't Panic nebih pričao ovdje , dobar je , ali ne namjeravam kupovati karte po 19-25 Funti ili Eura ...
Zadnji uredio walter66 : 25-02-2014 u 00:22
Mireo je panika navigacija mene nekoliko puta odvela u sumu ili gorice bez puta dalje-ne valjaju karte hrvatske a za ostalo nisam imao hrabrosti riskirati ! Ja sam imao dosta neugodna iskustva putovanja po toj navigaciji i ne preporucam ju.
Da i to - nakon par instalacija jednostavno ju trebas ponovno kupiti a ja mijenjao sofver ili mob. Na prigovor se nisu udostojili ni odgovoriti -toliko o nasim ljudima i postenju![]()
postovani gospodine...
javljam se iz canade i onako nehoticno sam naisao na vas forum i na pitanja u vezi IGO navigacije....da..postoji mogucnost da igo radi na note 3 i ja imam verziju od igo koja radi 100% ako zelite mozete me kontaktirati putem emaila xxlqqkxx@hotmail.com..svi oni koji zele da im possaljem apk od igo slobodno mogu da me kontaktiraju...ujedno imam i nove karte od bivsi republika u ex-jugoslaviji
toliko od mene
pozdrav iz Canade
javi mi se putam emaila imam igo koji radi na note 3,ja ga trenuto korisitim
moj email je
xxlqqkxx@hotmail.com
prijatno
imam igo apk ... s folder koji radi na note 3..ja ga koristim u canadi...svi vi koji zelite da imate igo na note 3 mozete me kontaktirati putem email
xxlqqkxx@hotmail.com
Bookmarks