naravno da može bit problem.ja sam Note 2 punio punjačem od defy-a pa se punio 5 sati,a sa originalnim punjačem oko 3 sata...
Ovako, imam problem s punjenjemna Note 2. Punjenje traje cca 5 i pol do 6 sati što mi se čini jako puno. Inač, baterija je original kao i adapter za struju (5V 2A) dok je USB kabel vjerovatno od drugog Samsung modela, nije za Note 2. Da li može biti to problem ili je posrijedi nešto drugo?
Bom Chicka WahWah
naravno da može bit problem.ja sam Note 2 punio punjačem od defy-a pa se punio 5 sati,a sa originalnim punjačem oko 3 sata...
Punjač je njegov, radi se o modelu punjača (adaptera) ETA-U90EWE, samo kabel koji ide u adapter i mob nije njegov pa me znaima da li može biti problem isključivo u USB kabelu iz nekog razloga?
A nemam nikog tko ima original kabel i punjač pa da ga jednom s tim napunim da vidim koliko će mu trebati...
Bom Chicka WahWah
jedino mogu isprobat kabel od defy na adapter od samsunga pa ti javim....
evo stavio ga na punjenje pa ćemo vidjeti za jedno 2 sata.sad je na 63%...
Ajde može, hvala!
Bom Chicka WahWah
evo za 1,20h je napunio.baterija je bila na 63%...to je po meni ok.
Kupio sam danas original USB kabel za Note 2 pa ćemo vidjeti koliko će se punit kad ga ispraznim...
Bom Chicka WahWah
i jel riješen problem s novim punjačem?
Uzeo sam novi USB kabel, bijeli original za Note 2 i problem riješen - mob se od 0% do 100% napuni za max. 2.5h. Ne bi mi nikad palo na pamet da je stvar u samom kabelu :-)
Bom Chicka WahWah
Bookmarks