Ti si pao iz vedra neba?
Kako znas uopce sto je rootanje ako ne znas moze li se uopce?
I da, moze se.
Čuo sam da postoji način rootanja bilo kojeg tableta ili smartphonea,dal zna tko nešt o tm ili je to izmišljotina ?
Ti si pao iz vedra neba?
Kako znas uopce sto je rootanje ako ne znas moze li se uopce?
I da, moze se.
Svakoga se u pravilu drugačije roota a za neke "žnj" marke čak i nema podrške za root tj. nitko se njima ne bavi. Univerzalno riješenje za veću masu praktički ne postoji.
vRoot mi je pomogao rootati dva B brand uređaja - Approx Cupcake Lite i Prestigio Quantum 7,85 pa probaj s tim alatom.
Yager,pametnjakoviću,radije se drugi put potrudi razumijeti pitanje,a pametovanje stavi za sebe...
Hvala ti Mario,neki tutor možda ?! ima li negdje neki tutor ?
Majstore, drugi put sastavi bolje pitanje jer svaki aparat se da rootati, samo je pitanje kako. I pazi da ne bi banana bila kako si krenuo.
I vRoot je postao iRoot, google pomaže
http://www.mgyun.com/en/getvroot
vRoot, iRoot - google baca prvi link isti, to mene jedino zanima
A neki univerzalni tutorial baš i ne postoji, najbolje ti je da skineš taj iRoot, prebaciš tablet u debugging mode, spojiš na komp i vidiš jel radi
Doslovno je u pitanju one-click-root metoda ako ti se nakon klika na gumb "root" ne pojavi superuser na mobu/tabletu onda nije radilo.
Ako koristiš Win7/8/10 onda upali test mode.
Hvala ti Mario,prije svega na ljubaznosti,baš na to sam i mislio no kako to već nisam radio godinu dana nisam bio siguran dal to što sam onda čitao nije bio neki " fake " post.
U svakom slučaju ću isprobati,hvala.
Zašto ne kažeš koji model imaš pa da ti kažemo ako ima neki sigurniji način za njega?
Ovako je lakše.
skineš sa googleplay apk super su.
nađeš bilo koji custom recovery za svoj uređaj.. flashas custom recovery i kroz njega flashas najnoviji super su.
Jek tko koristio kingo root ? Meni je uspješno rootao tablet Go Clever Orion 70L i Alcatel ot xpop. Samsung galaxy grand neo kojeg sam uzeo u Tele 2 mi je začudo došao već rootan i sa super su.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Galaxy Grand Neo je već došao rootan?
Hmmm, jesi 100% siguran da si dobio novi, neotvoreni i neraspakirani uređaj?
I meni isto ovo sumnjivo.
Uređaj sam dobio u zamjenu za alcatela koji su na servisu proglasili nepopravljivim. Bio je irginalno zapakiran sa svim originalnim folijama i sl po sebi. Uredno je kod prvog pokretanja tražio pokretanje onoga vizarda. I meni je bilo čudno da ima instaliran super su koji se je sam nadogradio i mobitel uredno javlja da je rootan. Ima originalni samsungov softwer garanciju, garantni list i sve. Sad moguće da je to uređaj iz slobodne prodaje ili sl. Nisam ga probao sa drugim karticama dali je i otključan. Uglavnon nema nikakvih tragova korištenja osim te čudne činjenice da je došao sa super su i da uredno prijavljuje root pristup. Nemam neki razlog za pritužbu jer i radi bez greške sve je bilo originalno zapakirano i ostalo. A da ću ić reklamirati to što je rootan, bogme neću. Možda je bio pripremljen za brandiranje pa je promaknuo ili sl, tko zna...
Svašta, pa za brandiranje kod operatera ne treba root.
Imaju oni daleko moćniji pristup i alate.
nakon ovih informacija, pri kupnji uređaja (bilo kojeg) palim ga na prodajnom mjestu![]()
Da stvar bude zabavnija, ovo je prvi put da ja nisam upalio uređaj na prodajnom mjestu i odmah uvalio karticu u njega
Ni meni baš nije jasno ali ne vidim niti jedan osnovani razlog za pritužbu. Mobitel je bio originalno zapakiran, baterija u onoj vrečici, folije po njemu (ekran i ona okolo metalna traka), punjać uredno zapakiran i mobitel na tvorničim postavkama. Jedino sam se začudio kad sam našao Super Su na njemu.
Sad sam išao provjeravati. Super su je sistrmska instalacija. Ne može se deinstalirati nego samo maknuti ažuriranja. Pa ti sad reci...
Zadnji uredio darius : 24-02-2015 u 23:28
Nema knox ili ja neznam što je to . Novi sam sa Samsungom
radi se o Samsung galaxy grand neo ako se ne varam , ne nema knox ali ima Binary Counter, koliko se sjećam ... no to možeš vratiti (bar mislim da da , nekad sam svoj samsung galaxy s3 vračao bez problema ....
Evo baš gledam u flash modu:
ODIN MOD
CURENT BIN: Samsung official
SYSTEM STATUS: Official
****** po tome je on na originalnom firmweru i jedino što je čudno je to da je na njemu već bila Super su i da radi root. Pa ako baš počnu problemi ruknem ga na tvorničke postavke i bok.
Iako mi se baš i ne vraća mob, jer sam zadovoljan s njim ovakvim kakav je. Zbilja radi odlično i bez greške. Ionako bi ga prije ili kasnije sam rootao![]()
Zadnji uredio darius : 03-03-2015 u 17:30
Bookmarks