Ja bih ipak sony... draži mi je i gotovo! Ima istu specifikaciju ko xperia play mi i znači za osnovne potrebe i više neg dosta. Nije ni prevelik, dizajn ok i led notifikacija koja mi cool.
koji od navedenih bi vi kupili? oboje idu na rate za 2k kuna (nema kolega keš za njuškalo, amob mu crko)
sony ko sony-poznatiji brand, ima ga poznanik,radi ok ovim updateom na jb
alcatel-novije ima,dost ga hvale,malo veći ekran i ram , al alcatel
Ja bih ipak sony... draži mi je i gotovo! Ima istu specifikaciju ko xperia play mi i znači za osnovne potrebe i više neg dosta. Nije ni prevelik, dizajn ok i led notifikacija koja mi cool.
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
To su dva dosta različita mobitela, najviše po dimenzijama...
Po specifikacijama bih definitivno uzeo Alcatela - dual core procesor, više memorije, kvalitetniji (IPS) ekran, na papiru bolja kamera.
Isto tako Alcatel ima Dual SIM dok Xperia J nema.
Ja bi se odlucio za Alcatel, igrao sam se po njemu nekih pola sata i stvarno je odlican, ja sam bio odusevljen!
Ja bih isto preporučio Alcatel. Po specifikacijama je među traženijima. To što nosi ime nekadašnje šund-kompanije nema puno veze. I ovo Dual SIM bi mi značilo.
Sony ima samo ime umotano u meni malo odbojan hardver. A i vrsta ekrana je upitna, odn. ne znam što rade s takvim ekranima u svijetu smartphonea.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks