Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 22 od 22
    Forum Admin Postignuća:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2010
    Bodovi
    6.530
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.530, Nivo: 19
    Bodovi: 6.530, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 99,0%
    Ukupna aktivnost: 99,0%
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mobil dijeli 3x Alcatel One Touch Idol :)

Na Mobilu je upravo krenuo nagradni kviz u kojem dijele 3x Alcatel OneTouch Idol mobitel.
    http://www.mobil.hr/alcatelkviz/

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience PointsTagger Second Class

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    6P | Pixel3
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    23.828
    Nivo
    37
    Bodovi: 23.828, Nivo: 37
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jeli to funkcionira tako da dobija onaj sa najviše like? Ne koristim facebook, pa samo da vidim jeli imam ikakve šanse..

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Ukoliko budeš imao/imala najviše prijatelja koji odigraju kviz tada sigurno osvajaš Alcatel ONETOUCH Idol, a poklonima ćemo nagraditi i sve tvoje prijatelje!"

Mislim kakav je ovo JE*ENI GLUPI UVJET za osvajanje nagrade? Kako da ja npr. koji imam cca. 40 prijatelja, ali STVARNIH prijatelja, osvojim nagradu,ili netko od mojih prijatelja koji također imaju toliko ljudi, jer nisu od onih koji se "sprijateljuju" s prijateljevim prijateljem te njegovim prijateljem te onim koji ima isti auto kao on/ona te isti mobitel kao on/ona,i naravno - istog psa i mačku te papigu.

Nisam mogao šutit, i ne želim, jer bez obzira što znam da nemam sreće u igrama te da ne bi osvojio uređaj, ograničavate ostale korisnike u igri. Vjerujem da lovite ove klince koji skupljaju nove ljude brže nego što ja skupim svoje čarape, ali to nikako nije dobra politika a kamoli kvalitetan natječaj i nagradna igra.

Eto toliko od mene.
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    Xiaomi Redmi 6
    Operater
    BonBon
    Bodovi
    20.873
    Nivo
    35
    Bodovi: 20.873, Nivo: 35
    Bodovi: 20.873, Nivo: 35
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lajk nagradne igre. Preskačem.

5. 'Hvala' kažu:

Veteran31 days registered10000 Experience PointsTagger Second Class

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    6P | Pixel3
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    23.828
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao //Wild-Boy\\ Pregledaj post
    "Ukoliko budeš imao/imala najviše prijatelja koji odigraju kviz tada sigurno osvajaš Alcatel ONETOUCH Idol, a poklonima ćemo nagraditi i sve tvoje prijatelje!"

Mislim kakav je ovo JE*ENI GLUPI UVJET za osvajanje nagrade? Kako da ja npr. koji imam cca. 40 prijatelja, ali STVARNIH prijatelja, osvojim nagradu,ili netko od mojih prijatelja koji također imaju toliko ljudi, jer nisu od onih koji se "sprijateljuju" s prijateljevim prijateljem te njegovim prijateljem te onim koji ima isti auto kao on/ona te isti mobitel kao on/ona,i naravno - istog psa i mačku te papigu.

Nisam mogao šutit, i ne želim, jer bez obzira što znam da nemam sreće u igrama te da ne bi osvojio uređaj, ograničavate ostale korisnike u igri. Vjerujem da lovite ove klince koji skupljaju nove ljude brže nego što ja skupim svoje čarape, ali to nikako nije dobra politika a kamoli kvalitetan natječaj i nagradna igra.

Eto toliko od mene.
    Da se gledaju lajkovi na forumu, pobijedio bi

A to im je fora da se što više proširi, nagradna igra ali i stranica/časopis. Iako su mi takve igre za časopise tipa OK! i tako neki tinejđerski, a ne ozbiljniji..

7. 'Hvala' kažu:

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Re: Mobil dijeli 3x Alcatel One Touch Idol :)

Gdje god me traži lajk i ne mogu dalje bez lajka, preskačem. Kao video ili sliku da bi pogledao traži lajk - NOT!

Da bi kupio kruh i mlijeko, stisni lajk!

9. 'Hvala' kažu:

GPS Navigator Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Bodovi: 94.087, Nivo: 74
    Ukupna aktivnost: 99,4%
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Može neko objasnit što je to "lajk" !?
    "Like This, Like That "!?

Čemu to služi , kakve mogu imati koristi od toga !?

Ima nas dosta koji ne koristimo drušvene mreže "fejs" ili ostale gluparije !

Nije li to neka vrsta društvenog ili medijskog "terora" ...

Još malo nas ni na Forum neće puštat ako ne "lajkamo" !

Što Mobil nema pametnijeg pristupa , svojim korisnicima ...

Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Stisni tenks-ako ne stisneš ne možeš vidjeti moj post!

Eto to je poanta. Poanta je u marketingu - da onda znaju što gledaš pa ti bolje plasiraju spam! A i prijatelji ti vide da si lajkao mlijeko s aflatoksinom, pa onda i oni pomisle: pa i nama se pije to aflatoksično mlijeko!

U redu je lajk/dislike, plus/minus..kao i na torrentu glas jel dobar ili fejk...ali prisila da lajkaš prije nego vidiš što je to mi se gadi. Mrzim i te lajk-fejs-lance gdje teroriziraš ljude okolo..

12. 'Hvala' kaže:

:wonderfull electric:
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia Z
    Operater
    tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    22.828
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.828, Nivo: 36
    Bodovi: 22.828, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e jbg ljudi, vremena se mijenjaju, nove generacije se bore klikovima.
    @wild - zaobiđi to i ne sekiraj se. Bumo napravili nagradnjaču za starije (wtf? staromodnije..). Najviše prljavih čarapa osvaja pretplatu na Gospodarski list . Obavezno prljave čarape, natopljene ljudskim znojem, tak da nebu varanja.
    When shit turns to gold, the poor will be born without ass

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    SE X10mini
    Operater
    VIP, Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    28.295
    Nivo
    41
    Bodovi: 28.295, Nivo: 41
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao //Wild-Boy\\ Pregledaj post
    Kako da ja npr. koji imam cca. 40 prijatelja, ali STVARNIH prijatelja, osvojim nagradu,ili netko od mojih prijatelja koji također imaju toliko ljudi, jer nisu od onih koji se "sprijateljuju" s prijateljevim prijateljem te njegovim prijateljem te onim koji ima isti auto kao on/ona te isti mobitel kao on/ona,i naravno - istog psa i mačku te papigu.
    Jednostavno, neka svih tvojih 40 prijatelja isto odigra nagradnu igru i imaš velike šanse da osvojiš mobitel! Kako su ti oni STVARNI prijatelji onda im neće biti problem odigrati

Čisto da te razuvjerim od mišljena da moraš imati 500 prijatelja da bi dobio nagradu - nedavno je završila jedna nagradna igra od jednog našeg mobilnog operatera (kojeg neću navoditi ) i prva osoba je imala četrdesetak ljudi koji su glasali za nju.

Ni ja nisam ljubitelj lajkanja bezveze, ali ako za to dobijem mobitel onda mi se to definitvno sviđa pa ću i lajkat!

Imali smo na mobilu nagradnih igara i s lajkanjem i bez lajkanja, s mnogo raznih nagrada i načina igranja tako da budi bez brige - ako ti se ova nagradna ne sviđa biti će ih još. Nema potrebe za ovako žestokim komentarima.

Ako imaš ideju za kvalitetniji natječaj i neki prijedlog kako bi se trebala organizirati nagradna igra molio bi te da predložiš - samo nemoj očekivati auto za to što potrošiš 10 sekundi na nagradnu igru, nije ovo loto.

Nagrade u ovom kvizu su odlične i žao mi je što ja ne mogu sudjelovati u nagradnoj igri, ali zato puno sreće svima!

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stvar je u tome što je od tih 40 prijatelja (na facebooku se tako nazivaju iako su mi dio njih rodbina) 20-tak koji su stariji od 50 godina i ne zanimaju ih takve stvari, a ne planiram ih moliti. Stoga "joker" - takav način promocije i igre, koliko god pokušavao opravdati - za takav magazin nikako nije uredna i kvalitetna nagradna igra nego - sprdnja. Banaj me, boli me ćošak, ali takve igre su jadna i bijedna propaganda za facebookovce i dječurliju. Over and out...

P.S. Za tvoju informaciju, zaručnica i ja sudjelovali smo prije nekih godinu dana u nagradnoj igri organiziranu od strane Vidi-ja , i iako je rečeno da like-ovi neće biti glavni kriterij prilikom ocjenjivanja , pogodi što se dogodilo - BILI SU. Uz to, pobjednica je već bila prije toga osvojila glavnu nagradu kod istog priređivača, tj. časopisa Vidi i nikome ništa. A ta ista osoba, klikom na njezin profil, sudjeluje u masi nagradnih igara (to me ne zanima, neka igra, nek joj je sa srećom) . Ali DVA PUTA osvojiti GLAVNU NAGRADU putem like-ova , u kratkom vremenu, kod istog priređivača, nikako nije uredu prema ostalim sudionicima natječaja.

---------- Post added at 00:27 ---------- Previous post was at 00:25 ----------

= Citat = Izvorno postao V3rt!g(o) Pregledaj post
    e jbg ljudi, vremena se mijenjaju, nove generacije se bore klikovima.
    @wild - zaobiđi to i ne sekiraj se. Bumo napravili nagradnjaču za starije (wtf? staromodnije..). Najviše prljavih čarapa osvaja pretplatu na Gospodarski list . Obavezno prljave čarape, natopljene ljudskim znojem, tak da nebu varanja.
    Ovdje bih sigurno pobijedio jer na poslu koji radim noge mi se znoje kao nikada do sad .
    Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 03-07-2013 u 00:37

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Bodovi: 109.480, Nivo: 80
    Bodovi: 109.480, Nivo: 80
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao joker Pregledaj post
    J
    Ako imaš ideju za kvalitetniji natječaj i neki prijedlog kako bi se trebala organizirati nagradna igra molio bi te da predložiš - samo nemoj očekivati auto za to što potrošiš 10 sekundi na nagradnu igru, nije ovo loto.

Nagrade u ovom kvizu su odlične i žao mi je što ja ne mogu sudjelovati u nagradnoj igri, ali zato puno sreće svima!
    Na pcexpert forumu ima svaki mjesec-par mjeseci giveaway. Postavi se par pitanja (nisu uvijek ni lagana), informacije se traze na stranicama proizvodaca nagrade,a dobitnici se izvlace sa na stranici random.org. Mislim da je to posteno, jer tako svi mogu dobiti mogucnost osvojiti nagradnu, a ne samo oni sa 200-300 "prijatelja"
    iPhone 5s 16 GB

17. 'Hvala' kažu:

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    SE X10mini
    Operater
    VIP, Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    28.295
    Nivo
    41
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovo je potpuno ok nagradna igra u kojoj trebaš isto potražiti odgovor na pitanje i odgovoriti na njega (nije stavljeno neko prekomplicirano pitanje), lajkati (što nebi trebao biti problem) i pozvati prijatelje da isto odigraju kviz. ako ti je to problem napraviti za jedan mobitel onda definitivno nemoj igrati!

ljudi koje pozivaš da igraju (tvoji prijatelji) mogu imati koliko god godina, jedino što moraju je imati e-mail adresu (sorry na diskriminaciji onih koji to nemaju) i prihvatiti tvoj poziv i odgovoriti na pitanje u kvizu.

to sa facebookom i lajkanjem je sporedna stvar i ne znam zašto si se toliko na to usredotočio i zašto spominješ dječurliju.

dodatno je još bonus i motivacija za prijatelje: "Ukoliko budeš imao/imala najviše prijatelja koji odigraju kviz tada sigurno osvajaš Alcatel ONETOUCH Idol, a poklonima ćemo nagraditi i sve tvoje prijatelje!"

jedina sprdnja ovdje su tvoje kritike bez konstruktivnih prijedloga.

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Problem s nagradnom igrom je što se sastoji u tome da trolaš i spamaš što više prijatelja! A ja jo recimo mrzim kad mi netko radi. Sve što mi šalju one igre buble saga i šta ja znam redovito blokiram!

Nagradna igra: sudjeluješ (sam) i onda te nasumično odaberu.

Nagradno natjecanje: štogod i u bilo čem a da nemoram tetku cimat ej klikni, lajkaj, šeraj, igraj...

Ali, kome se sviđa nek igra! Smrdljive čarape bi isto nekome smetale... Znam da neću da me ljudi blokiraju radi nagradnih igara (koje to nisu). To su promotivne akcije! Lanci sreće, piramide i sl.

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    SE X10mini
    Operater
    VIP, Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    28.295
    Nivo
    41
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    samo mi reci jesi li ikada na ijednoj od ovih igara išta dobio (osim izgubio vrijeme čitajući ih)?
    ovdje ćeš ako si najbolji osvojiti nagradu, a i svi prijatelji koji su ti pomogli će biti nagrađeni - ako je to trolanje i spemanje onda ne poznaš dovoljno ljude koje pozivaš u nagradnu igru ili imamo različite definicije tih pojmova

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Obično ljudi ne trče okolo igrajući nagradne igre! Ali djeca da, zašto ne!?

22. 'Hvala' kažu:

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    SE X10mini
    Operater
    VIP, Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    28.295
    Nivo
    41
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trče naveliko, čak i u redovima stoje - pogledaj sveukupno "igre" u kojima možeš nešto dobiti - od lota, kladionica, kasina, pa do ovakvih igara kod kojih nije samo sreća faktor - ljudi to igraju na veliko i ne samo djeca, svatko se nada da će nešto dobiti (besplatno)

u svakom slučaju ja sam za igranje igara/kvizova ili kako se već zvali, a pogotovo ako mi je zanimljiva nagrada. sa svakim igranjem povećavam šansu za dobitak i prije ili kasnije ću ju i osvojiti

GPS Navigator Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao joker Pregledaj post
    trče naveliko, čak i u redovima stoje - pogledaj sveukupno "igre" u kojima možeš nešto dobiti - od lota, kladionica, kasina, pa do ovakvih igara kod kojih nije samo sreća faktor - ljudi to igraju na veliko i ne samo djeca, svatko se nada da će nešto dobiti (besplatno)

u svakom slučaju ja sam za igranje igara/kvizova ili kako se već zvali, a pogotovo ako mi je zanimljiva nagrada. sa svakim igranjem povećavam šansu za dobitak i prije ili kasnije ću ju i osvojiti

Situacija kakva je sada nametnuta ljudima tjera ljude da igraju "nagradnjače" u oblicima i vrstama koje si napisao , jer su ima računi u dubokom minusu , ne rade , a i ako rade ne primaju zaslušenu naknadu ili kako se to kaže nemaju plaću . Jesi li kada pogledao na "Njuški" cijene mobitela , što misliš zašto su tako niske !? . Pa zato jer su "pametne telefone" uzeli na pretplatu koju će plaćati 2 godine , a telefon prodati u pola vrijednosti . Nisi li vidio u oglasniku gdje piše "prodajem telefon osvojen na nagradnoj igri , novi ne otvoren u originalnom pakovanju" . Najvjerojatnije će i taj ALCATEL završiti na istom mjestu , odnosno na "Njuški" , a i u to sumnjam jer se već zna ko će ga "osvojiti" . Ko' zna možda ga osvoji neka od naših "zvijezda" poput Severine ili Rozge koje imaju desetke tisuća "prijatelja" .

To je samo marketinški trik za privlačenje korisnika i skupljanje podataka za bezvrijednu poštu koju dobivamo !

Čudim se tebi kao koji si "glavonja" na ovom Forumu , a imaš takvo razmišljanje ...

Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

25. 'Hvala' kažu:

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    SE X10mini
    Operater
    VIP, Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    28.295
    Nivo
    41
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzimanje telefona na pretplatu je koliko sam ja do sada uvijek računao neisplativo, ako se već uzima skupi telefon (što je vrlo često besmisleno jer ljudi ne koriste funkcije telefona za koje su toliko platili, mogli su isto tako kupiti i puno jeftiniji mobitel) onda ga se može i preko oglasnika dobiti jeftinije.

na što misliš pod ovim "jer se već zna ko će ga "osvojiti""? mobitel će osvojiti onaj koji nagovori najviše frendova da odigraju kviz - onaj koji se najviše potrudi!

nema besplatnih stvari (osim kad nađeš 100eura na cesti ), pa tako i u ovom kvizu nema nagrade ako i ti nešto ne daš.

u ovu temu su se javili većinom ljudi koji neće igrati ovaj kviz, oni drugi pametno šute i igraju kviz i dosta njih će dobiti neku nagradu :-) pa sad razmisli u kojoj skupini želiš biti.

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    SE X10mini
    Operater
    VIP, Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    28.295
    Nivo
    41
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

ode prvi mobitel čestitke svim igračima.

U nagradnom kvizu „Osvoji Alcatel ONETOUCH Idol“ dobili smo ime prvog dobitnika Alcatelovog pametnog telefona. Sudjelujte u kvizu, jer dijelimo još dva telefona

Smartphone s 4,7-inčnim IPS zaslonom, HD kamerom s 8 megapiksela, izvana obložen maskom od brušenog aluminija i s 1 GHz dual-core procesorom osvojio je Ivan Oreški. Čestitamo Ivanu.

I dok će Ivan uskoro postati ponosni vlasnik novog pametnog telefona, i njegovih 11 prijatelja koji su mu pomogli također osvajaju nagrade. Naime, u našem nagradnom kvizu dijelimo 3x Alcatel OneTouch Idol, a nagradama nagrađujemo i vaše prijatelje koji vam pomognu u osvajanju nagrade. Naravno, i bilo tko od vaših prijatelja može sudjelovati u kvizu i osvojiti pametni telefon.

U nagradnom kvizu „Osvoji Alcatel ONETOUCH Idol“ sa samo jednim odgovorom možete osvojiti najnoviji pametni telefon, a kako biste sudjelovali u kvizu potrebno je odgovoriti na samo jedno pitanje, a ukoliko baš ne znate točan odgovor, pomoći ćemo vam

Svaki tjedan dijelimo po jedan lijep i pametan telefon Alcatel One Touch Idol, a poklonima ćemo nagraditi i sve prijatelje sretnog dobitnika.
    u tijeku je drugi tjedan kviza u kojem se dijeli još jedan mobitel! link www.mobil.hr/alcatelkviz/

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da li je taj gospodin Ivan možda iz Zagreba? Koliko je imao prijatelja u igri ako se može saznati (ukoliko nije slučajno stroga FBI tajna)?

P.S. za info "jokeru" - igrali smo i eto, naravno, dobili nismo . Teza i gornji post dokazan (a i podrška mome postu puno govori )

Čestitke dobitniku, i sljedećim dobitnicima, a ukoliko s dosjetim nekog novog načina igre - javim vam sigurno

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    SE X10mini
    Operater
    VIP, Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    28.295
    Nivo
    41
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    wb znam da je bilo 3 ujutro ali daj se barem potrudi i procitaj sto sam napisao, barem ovaj dio koji sam poboldao.

evo ponoviti cu ti, imao je 11 prijatelja!

od kud je ne znam, a nije ni bitno.

ako si igrao onda se ocito nisi potrudio jer si trebao nagovoriti 11 prijatelja da odigra kviz sto nisi uspio, a pretpostaljam da nisi ni bio blizu 11.

podrska tvom postu govori da te podrzavaju u tvojoj ideja koja je kriva

dakle da ispravim tvoju post: teza i gornji post NIJE dokazan nego je pokazano da si ovdje mogao osvojiti mob da si se potrudio, nije bilo tesko

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Alcatel OT-806 Touch screen
    By lulix in forum Alcatel
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 18-04-2012, 09:09
  2. Alcatel OT-606 One Touch CHAT
    By Vepar in forum Alcatel
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 17-02-2010, 19:57
  3. Alcatel one touch max
    By dspacek in forum Alcatel