Nije loše računalo ! Cijena je ok! To da ima oko dvije godine baš "ne drži vodu" , po modelu i
karakteristikama ima najmanje 4 godine , a i Vista se ne stavlja od 3-4 godine na računala...
Baterija mu sigurno nakon nekoliko (3-4) godina ne drži baš previše , a možda gotovo ništa .
Mislim da ćeš morati potrošiti još toliko ( 130€ ) , da to računalo radi i zgleda kako treba ...
Samo to je problem kako si napisao s tipkovnicom ! Sony ima inače problema s ispadanjem tipki ,
uglavnom ispadaju strelice lijevo desno i brojevi (1 , 8 ili 9) , valjda ono što se više koristi .
Živiš li u DE onda nema problema , kupit ćeš novu tipkovnicu , a u BiH tipkovnica s njemačkim
oznakama i nije baš poželjna , jedino ako ćeš pisati ko' "seljak" , zamisli kad napišeš nekome
molbu za posao bez kvačica na ČĆŽŠĐ i dodaš kako znaš koristi računalo i "office" ...
Nova Tipkovnica se teško nabavi s HR (lokalnim) slovima za Sony , obično naši servisi pošalju
englesku , pa zaljepiš slova što ne izgleda baš lijepo ...
U ostalom ne mora se računalo zvati Sony može i neko drugo , ali da je ispravno ...
Na tebi je da sam odlučiš !
"malo novaca malo muzike"

Odgovori uz citat
Moja tipkovnica ima US layout pa mi to ne predstavlja problem u pisanju jer Windowsi definiraju pravi layout. Isprintaš si layout na papir, staviš pored tipkovnice i nakon tjedan-dva tipkanja naučit ćeš gdje su ti koja slova/znakovi. Za par dolara nabaviš i hrvatske naljepnice. Ne znam može li jednostavnije.

Bookmarks