Kao prvo, svaka čast Tele2 na izboru mobitela koji nude. Cijene i ponuda su na razini. Ostala dva operater, očajno.
Volim veći ekran, iako niti 3,5 inča ne zvuči loše. Najradije bih uzeo godinu dana star Xperia Mini, ali bojim se da će ekran biti premali za ozbiljnu email korespodenciju.
Jadno je od kineza da screen protectore NEMOŽEŠ naći na eBayu. Očajno.
Što preporučate? Zahvaljujem.

Odgovori uz citat
Signal se krece od solidnog do odlicnog, GPS perfektan, sta vise moja navigacija za kola recimo ne hvata signal u kuci-stanu, dok ovaj prijemnik to radi bez greske. WI-Fi odlican, ni bolji ni gori nego kod mnogo jacih modela. Na kraju da kazem da je moj utisak i iskustvo sa ovim telefonom odlicno. U ovom cenovnom rangu, od mene dobija ocenu 5 !!! ( na skali od 1-5) Vracam se na pocetak teksta ... za ove pare, ovu klasu i ovaj kvalitet, ne postoji bolja alternativa. E, sada neko ce reci to je ZTE. Ja kazem, jeste, ali hardver koji poseduje, poseduje i LG L7 i masa drugih telefona a cena im je drasticno veca. Ovaj telefon, verujte mi , moze bez ikakvih problema da nosi drugi brend, odnosno dok ga koristite nemate apsolutno ni 1% osecaj da koristite "tamo neki ZTE". ZTE je sve bolji, i ukoliko malo procackate net shvaticete da su trenutno 4. najveci proizvodjac telefona na svetu, tako da mesta za paniku nema. Preporucujem svima ovaj telefon, nece se pokajati u nijednom trenutku. Jedino ga ne preporucujem ljudima koji su optereceni da njihove stvari budu markirane, ali oni i onako nikad ne bi uzeli "tamo neki ZTE". Ja sam prezadovoljan, za smesne pare sam dobio telefon koji je brz, funkcionalan, lepi isto koliko i skoro duplo skuplji "markirani" telefoni, mozda cak i bolji od nekih ! □ m

Bookmarks