Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    Tagger Second Class

Datum registracije
    Aug 2015
    Bodovi
    15
    Nivo
    1
    Bodovi: 15, Nivo: 1
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Angry Youtube i Deezer na Samsung Galaxy S5-Androidu 5.0 podrška za stream muzike na AVR-u

Imam slijedeći problem:

Uvod:
    1. Samsung Galaxy S5 kupljen friško u HT-u
    2. Na njemu je instalirana zadnja verzija Androida Lolipop 5.0
    3. U sklopu HT tarife Premium+ dobio sam Deezer apliakciju, instalirana je i radi.

Međutim, evo što ne radi?

Na kućnoj Wi-Fi mreži, kada želim slušati muziku s Deezera ili Youtube-a na AVR Denon X-2000, u jednoj i drugoj apliakciji ne prikazuje se Chromecast, DLNA ili AirPLay ikona i ne mogu streamati mjuzu na eksterni Audio-Video Receiver. Iso tako, imam instaliranu aplikaciju za Remote Control Denona i ona RADI!. Također RADI i streaming mp3 muzike s moba preko aplikacija AirAudio, AllConnect i BubbleUPnP. Da li netko ima iskustva s ovim problemom i da li zna kako ga riješiti, a da ne uključuje varijantu bacanja Samsunga u Savu?

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2013
    Mobitel
    Samsung S7
    Operater
    VIP
    Godina
    53
    Bodovi
    6.455
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.455, Nivo: 19
    Bodovi: 6.455, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Isto imam na Marantzu. Youtube mogu samo slušati ako ide preko TV-a pa se reproducira na Marantz.
    Želim li direktno sa moba reproducirati moram preko BT-a jer nije moguce preko Wi-fi mreze.
    Žena ima iPhone 5 i preko njega se Marantz bez problema povezuje Wi-fi -em na Youtub-e.
    Uparivanje Androida wi-fi em ne daje rezultata jer se međusobno ne mogu naći.

Svježe registriran Postignuća:
    Tagger Second Class

Datum registracije
    Aug 2015
    Bodovi
    15
    Nivo
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Identičan slučaj. Izgleda da Youtube, Deezer i slični servisi ili još nisu izdali update aplikacija za Android 5.0 pa trebamo pričekati i bit će jednog dana ili su Google, Samsung i ostali promijenili filozofiju da više s novom verzijom Androida ne podržavaju direktan streaming iz servisa na eksterne uređaje preko Wi-Fi mreže što bi svakako bilo jako loše jer ista stvar radi na iOS-u. Da sam znao da će biti ovako sigurno ne bih kupovao Galaxy-a S5 nego iPhone 5 ili 6. Čini mi se da je ovo još jedan pokazatelj, na neki način, da je Android kao open source OS za koji karnel potpisuje Google i bezbroj verzija shell Androida za svaki gadget i nije dobra stvar. Mislim da se tu vidi model "više baba kilavo dijete". Osobno sam iPhone-ovac od početka, navikao sam na ovaj operativni sustav i za nas koji po default-u nismo ICT-ovci, varijanta Apple proizvoda je puno bolja varijanta. Ne volim biti isključiv, ali imao sam prije HTC One XL = katastrofa, a sada imam Galaxy S5 sa "lizalicom" i ponovo nailazim na ozbiljne probleme. Što zaključiti. Interesantno u ovoj priči je i to da se HT kao davatelj usluge s kojim imam ugovor upućuje na Deezer, Deezer upućuje na Samsung, Samsung na Denon, nitko od njih ne upućuje na Google, pa se ti snađi, čak mi više njihov Help desk ne odogovara na upite za pomoć e-mailom, račun su uredno ispostavili, a streamanje preko Deezer-a i Youtube-a i dalje NE RADI! Ništa, istražujem dalje. Ako netko ima friške informacije s "bojišta" neka javi. Riješit ćemo mi to. Sava je blizu ;-))

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Samsung Galaxy S3 ili Samsung Galaxy Note
    By z81 in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 23-04-2014, 13:10
  2. Samsung Galaxy Core ili Samsung Galaxy S4mini
    By z81 in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 23
    Posljednji post: 31-12-2013, 16:53
  3. Odgovora: 7
    Posljednji post: 28-08-2011, 21:58