Ovaj model nije smartphone pa ti jedino ostaje da youtube video skineš preko nekog downloadera (youtubedownloader npr) i preko nekog convertera (super C,Super AV converter,DVDStudioX...) prebaciš u 3gp (ili MP4 ) format.
kupio sam mobitel prije 2 dana i pretrazio sam cijeli net 2 puta da saznam nesto vise ali uzalud.. vjerujem da bi tu mogao naci odgovor.. hvala unaprijed
Ovaj model nije smartphone pa ti jedino ostaje da youtube video skineš preko nekog downloadera (youtubedownloader npr) i preko nekog convertera (super C,Super AV converter,DVDStudioX...) prebaciš u 3gp (ili MP4 ) format.
mislim da taj model ima widget za Youtube. Puno modela Touchscreen Samsunga ima taj Widget
na zalost, nema opciju za youtube u widgetu.. hvala na pokusaju.. morat cu se zadovoljiti mobitelom i bez youtubea..![]()
Sta nemozes da odes na adresu m.youtube.com i gledas video preko te mobile strane? Meni na Samsungu radi.
na zalost ne... pise mi ''sadrzaj nepodrzan''...![]()
i ja imam isti problem, i imam widget za youtube ali kad hocu da pustim klip pise konetovanje, i onda pokusajte ponovo...i tako od kad imam telefon..a face i ostali widget-i za net, rade normalno..
Bookmarks