Izgleda da nešto ne štima sa napajanjem kod tog K750. Nemam uopće ideje šta bi to bilo, može biti svašta. Ja bi na tvom mjestu prebacio display u taj drugi K750 te možda i ostale bolje dijelove i općenito probao njega složit za upotrebu.
Pozz forumasi stari!
Ovako K750i nece nesh da se puni baterija,mada u drugim SE telefonima punjac radi besprijekorno. Uzmem ja novu bateriju i stavim u njeg nece da puni,zapravo cini mi se da je puni,ali se ne pali telefon nego samo gore gdje je IR upali se crvena lampica. I da baterija se nevjerovatno grije.
Dok se baterija jos nije ispraznila bio sam ga spojio na usb data kablo i pokusao tako punit,pokazivao je da se puni,ali kada bih izvukao kablo iz njeg nista se nije bio napunio.
Onda se baterija totalno ispraznila i telefon ugasio. Potom sam nabavio drugi SE K750i kojem je dipsplay sjeban i stavio baterije u njeg da se pune i valjda su se punile,jer vidio sam odmah da se pali telefon. No kada tu "napunjenu" bateriju vratim u svoj K750i nece da se upali,samo par puta blicne ona IR lampica i to je sve.
Da li je neko imao slicnih poteskoca?
Znam da je star i telefon i podforum i sve,ali stara jednostavno hoce taj telefon i ne zeli niti jedan drugi!
###1410989180026
Izgleda da nešto ne štima sa napajanjem kod tog K750. Nemam uopće ideje šta bi to bilo, može biti svašta. Ja bi na tvom mjestu prebacio display u taj drugi K750 te možda i ostale bolje dijelove i općenito probao njega složit za upotrebu.
Ja,al zasto se onda ne upali kada mu ubacim napunjenu bateriju??? Znaci radio je normala sasvim i onda kada se ispraznila baterija onda ni cut nista vishe!!!
###1410989180026
Bookmarks