novi punjač ti košta oko 50kn. tako da mislim da ti se ne isplati zahebavati.... samo da nisi shebao konektore na samom mobitelu....Izvorno postao Stric Dobby
<U petak mi je mobitel je bio okacen na punjac, te sam u prolazu zapeo u njega te se malo zice poremetile (čitaj počupale)
Kada sam ga opet uključio piše mi "unable to charge" , te se mobitel ugasi i tek tada počne puniti.
Sada sam opet probao ga napuniti i sada nece uopce.
Jel se moze koji drugi punjac iskoristiti,
tj da prerezem prikljucak te stavim na neki drugi?
Ne kupujem ništa više.
novi punjač ti košta oko 50kn. tako da mislim da ti se ne isplati zahebavati.... samo da nisi shebao konektore na samom mobitelu....Izvorno postao Stric Dobby
NIsam jer radi na drugom punjacu od e 1000.Izvorno postao GoGs
Gdje se moze kupiti,
nisam siguran da ih ima bash u zadru
Ne kupujem ništa više.
jesi probo u VIP centru??(ako to ima kod vas)Izvorno postao Stric Dobby
u vip centru bi moralo biti! pogledaj i u t-comu. Raspitaj se malo!
Il na placu. Ja tamo kupio neki kineski punjač za E550 i radi dan danas (kupio prošle godine).
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
kad malo bolje razmislim probaj uštekat punjač u mob i malo ga prodrmat moj punjač je doživio gore stvari(kupanje u kavi pad zastora s štangom na njega,divlje životinje(zec))...![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Čm, gdje se teb žice počupale? Kod konektora il kod punjača dolje?Izvorno postao Ifrit
A i ak su se sam žice počupale, a igra ti se Uradi sam, rastavi to gdje se žice počupale i lijepo ih zalemi natrag. Trebalo bi radit.
Izvorno postao darius
Pa sta se bez veze zafrkavat??
I kad popravis, opet ce biti vidljivo na punjacu da je popravljan...
Po meni je najbolje(i najsigurnije) kupit novi, a i ne kosta puno![]()
Pa viš da čovjek neče kupovat. To mu savjetujemo kroz cijeli topic, al neče, oče popravljat. Pa nek popravlja.Izvorno postao prpic
Kupio čovjek punjač za 100kn,
radi ko zmaj,
ma "uradi sam" mi je bilo samo za nedjelju,
danas uzeo u MArjura u ZAdru novi.
thx. team..
Ne kupujem ništa više.
Bookmarks