Kako sam napravio zadnji update na iphone5 za LTE mreze i posto je promotivna ponuda da mi malo vidimo kako je to surfat superbrzo aktivirao i ja tu opciju odmah nakon update-a.....I sve proslo ok i rekao mi je ciko u szk da cu dobit sms kad ce mi postat aktivna ta opcija kad mi dodje sms o tome........sms dosao u 8.28 ujutro i ja sam ukljucio LTE mrezu i pustio da vidim kako cu moc i pricat i primat sms-ove tek tamo oko 10.45.....Ukljucio 3 puta jubitubi da vidim kako ce ocitat pjesmu i malo surfao po index.hr ali u desktop verziji....i oko 10 puta sam mjerio brzinu na njemu.....sve u svemu max 30 min rada prek te mreze.......Da bi dobio poruku u 13.02h da sam potrosio paket i da surfam po nizoj brzini.............Inace ja imam extra obitelj tarifu i imam 512 mb za potrosit i nakon toga mi pada brzina na 64 kb...... Meni je sve to bilo nejasno jer sam u nekom normalnom razmaku provjeravao kako stojim sa paketom i tu vidim da nisam potrosio paket......Ali da bude stvar jos gora na 3G signalu surfam ko i prije,bez greske i bez muke i panike a na LTE mrezi ucitava kao na edge............i ja to kulturno prijavio szk i oni vele da je nemoguce da mogu tako surfat i da ce mi se javit........sad mene zanima dal oni imaju neki svoj promet za potrosit na toj mrezi ili ostaje po paketima????![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks