samo paket koji imas,trosis bez obzira na vrstu signala.
Kako sam napravio zadnji update na iphone5 za LTE mreze i posto je promotivna ponuda da mi malo vidimo kako je to surfat superbrzo aktivirao i ja tu opciju odmah nakon update-a.....I sve proslo ok i rekao mi je ciko u szk da cu dobit sms kad ce mi postat aktivna ta opcija kad mi dodje sms o tome........sms dosao u 8.28 ujutro i ja sam ukljucio LTE mrezu i pustio da vidim kako cu moc i pricat i primat sms-ove tek tamo oko 10.45.....Ukljucio 3 puta jubitubi da vidim kako ce ocitat pjesmu i malo surfao po index.hr ali u desktop verziji....i oko 10 puta sam mjerio brzinu na njemu.....sve u svemu max 30 min rada prek te mreze.......Da bi dobio poruku u 13.02h da sam potrosio paket i da surfam po nizoj brzini.............Inace ja imam extra obitelj tarifu i imam 512 mb za potrosit i nakon toga mi pada brzina na 64 kb...... Meni je sve to bilo nejasno jer sam u nekom normalnom razmaku provjeravao kako stojim sa paketom i tu vidim da nisam potrosio paket......Ali da bude stvar jos gora na 3G signalu surfam ko i prije,bez greske i bez muke i panike a na LTE mrezi ucitava kao na edge............i ja to kulturno prijavio szk i oni vele da je nemoguce da mogu tako surfat i da ce mi se javit........sad mene zanima dal oni imaju neki svoj promet za potrosit na toj mrezi ili ostaje po paketima????![]()
samo paket koji imas,trosis bez obzira na vrstu signala.
od sutra: 4G i za prepaid
Jel dostupan 4G na sim kartici koja je tarifa, tj. usluga "podijeli net"? Dijeli se net tarife plan za zabavu xxl gdje ima 4G signal uključen u tarifu, a na ovoj sim kartici od podijeli net ne radi 4G, tj. ne želi se spojiti. Modem je LTE huawei i na lokaciji je dostupan 4G t-mobile. U popisu mreža prikazuje 4G vip i 4G t-mobile.
Možda nije aktivirana 4G brzina na toj sim kartici, a možda nije ni dostupno uopće...Pretpostavljam da bi trebalo biti dostupno, jer je to usluga podijeli net - a što drugo da se dijeli ako ne internet promet i brzina od osnovne tarife!?
Pula dobila LTE, kazu brzine downloada do 32,4 Mbps
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Jel netko ima lte stick od t-mobilea alcatel l100 i da li ga je unlockao? Da li bi išlo treba mi za vip. Unlockao sam već zte i huawei ali alcatel mi je špansko selo što se tiče stickova.
Može li netko pojasniti cijene 4G u T-mobile?
Piše da se plača jednokratno 30kn uključenje opcije. Šta onda dalje, koliko MB/GB, pošto?
Gdje to piše?
preko mobitela sam, moj telekom portal kad kliknem na dodatne opcije, onda izbaci max tv ovaj, onaj, 4g jednokratno 30kn
![]()
Bookmarks