Najprije se ispricavam ako se vec o tome pisalo, ali nisam pronasla.
mislila sam simpa broj prenieti u neku od tarifa i uz ugovor uzeti uredjaj. prva opcija mi je bio iphone 4, ali mi se ucinio dosta skup, a nisam planirala uzeti neku visoku tarifu jer mi je taj broj zapravo dodatni mob i sada mi je potrosnja na tom broju uz maraton tarifu manje od 100 kn mjesecno.
trebam uzeti i broj za dijete (mozda i uredjaj, ali nije nuzno), pa sam mislila prijeci na extra obitelj.
ono sto sam mislila je uzeti extra obitelj M, za prelaz sa simpe imam godinu dana 50 % smanjenu pretplatu, vidim da za nositelja uz trajnu nalog mogu dobiti HTC Rhyme za 398 kn.
e sad, imam jos i jedan broj koji mi je na pretplati u vip-u, ali tamo imam pretplatu 0 kn, pa ne znam je li mi isplativo taj broj prebacivati u t-mobile?
znam da za prebacivaje iz druge mreze mogu dobiti 24 mjeseca 50% nizu pretplatu, ali mi u toj opciji nema ni jedan aparat koji mi se svidja po niskoj cijeni.
imate li savjet sto mi je najbolje napraviti?
bi li oba broja prebacila u obitelj M (ili neku drugu tarifu) ili da prebacim samo simpu, a za dijete u t-mobileu uzmem novi broj?
citala sam tu na forumu i o opcijama nakon 6 mjeseci prelaska iz vise u nizu tarifu, mozda i neka takva kombinacija igra.
sto se aparata tice ja bi ili iphone ili HTC.
i jos me zanima je li HTC rhyme kompatibilan s viberom? trenutno imam HTC wildfire, medjutim na njemu mi je radi viber, poruke na viber prolaze, ali pozivi ne.

Odgovori uz citat
Bookmarks