Za otklanjanje ogrebotina služi pasta DISPLEX, košta otprilike 25-50 kn, ovisi kako gdje...
Prije dva dana kupio sam Nokiju 7200, staru 4 mjeseca u jako dobrom stanju.
Primjetio sam samo nekoliko laksih ogrebotina po unutarnjem zaslonu pa me zanima cime ih najefikasnije ukloniti?
Drugi problem odnosi se na mehanizam preklopa.
Telefon se uredno rasklapa i sklapa medjutim sa jedne strane preklopa gotovo je otpala kapica za koju ne znam cemu sluzi, i zbog nje se vidi razdvojenost u sredisnjem dijelu mehanizma. Kad se pritisne prstima sve bude OK. Mozda izgledam kao picajzla ali volio bih to rijesiti, ne znam hoce li servis to htjeti obaviti. Inace telefon je u garanciji.
Hvala na odgovorima
Za otklanjanje ogrebotina služi pasta DISPLEX, košta otprilike 25-50 kn, ovisi kako gdje...
znas li mozda gdje se moze nabaviti?
I koliko je ucinkovita?
Paa, može se u teoriji nabaviti u svakom boljem dućenu s opremom za mobitele. Neznam gdje živiš, ali ako ti negdje u blizini ima Eurotrade, kod njih je oko 25 kn, dok je drugdje oko 50. A što se tiče učinkovitosti, meni je pomoglo, ako su ogrebotine samo površinske onda ih otkloni bez problema.
E, sjetio sam se, ima te paste još u Handy centru, Technomax, Hama...
E bassman dal možeš kupit jednu pa m i poslat poštom pa ti zauzvrat pošaljem nekaj za mobove na cdu (slike.... symbian app....) ili nke igre za komp divxe, jer nigde u blizini nemam takav dućan![]()
Bas cu pogledati u Handy centru.
Ja sam inace u ST.
Valjda cu pronaci. TNX
Bookmarks