Izvorno postao racpok
jest, moguće je;
napišeš SMS, klikneš OK, upišeš broj na koji šalješ (može i netočan), te netom prije slanja stisneš menu i imaš opcija spremi u nedovršene !![]()
da li je moguce kada se napise sms da ga spremim u mobitel?
inace kada ga napise, jedino sto mogu je poslati ga...
moze se spremiti kao quick notes, ali nije bas pregledno tako pisati...
Izvorno postao racpok
jest, moguće je;
napišeš SMS, klikneš OK, upišeš broj na koji šalješ (može i netočan), te netom prije slanja stisneš menu i imaš opcija spremi u nedovršene !![]()
da,ato sam i ja htio pitat,naime dok se pise poruka,nigdje nema opcije "save" ??!
to bi naveo kao disadvatage .
kaj ak recim pises nes bezveze naziv pjesme il reg tablcie il tak nesto ??
PA ili koristiš QuickNotes za zto, ili ovo što Inovator veli: napišeš poruku, odabereš primatelja (ne mora biti opravi, samo da nešto piše tamo pod "primatelj") i onda umjesto "SEND" pritisneš "MENU" pa "SAVE TO DRAFTS". I spremi ti poruku u draftse, isto kao što radi ka, recimo, pišeš poruku pa ti usred pisanja doleti dolazni poziv: spremi poruku u DRAFTS.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Izvorno postao BlueDevil
po meni Nokia to ima najbolje izvedeno; ako izričito ne kažeš da hoćeš brisanje SMSa, on ostaje on screen.
a ovaj sistem pak Motorolin za čisto spremanje SMSa je pomalo debilan, ali bitno je da ga ima
pogledao sam malo na howardu, već su ljudi to pitali, kažu nemoguće je to modificirat, znači npr dodat u meniu odmah save SMS
To se svi slažemo. Ma Nokia je genijalna po puno stvari, stvarno su debelo ispred svih. Ali, neki nikako da nauče...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Da.. Mrzim to priznati, ali istina je. Ima nekih finti koje su na Nokijama vrhunski rješene. Ali ono što ne razumijem je to da nisu ovi u Motoroli u stanju napisati software bez pogrešaka... Motorola me u tom segmentu podjeća na Microsoft i Winowse.
Ali tko zna što donosi ona V635. Možda su se popravili.
kad smo kod bagove-vec mi se dvaput u 5 dana desilo da ocu uc u jdan java program(fotofan pack tak nesto) i lik se sledi i nebi on uso ?'??
a jednom sam sliko neku sliku-odem na save i on se opet zmrzne,moro sam bateriju vadit
pa koji im e vrag
ne bih to nazvao pogreskama, nego propustima...Izvorno postao CyberLord
to se zna događat ako imaš previše zauzete memorije, mob ima foru onu koristi RAM i fizičku memoriju kao swap. ako ti recimo seru java igrice pri otvaranju, valja ti ga ugasit i ponovo upalit, da izbriše sadržaj RAMa.Izvorno postao Gruntovčan
čuj, jednostavno se treba pomirit s činjenicom da eto Motorola nije savršena.
Izvorno postao CyberLord
htjeli mi to priznati ili ne Nokia je još uvijek no.1 što se brzine i stabilnosti softwarea tiče... čak i ove na Symbian platformi lete.
a baš smo jdabic1 i ja pričali kak programeri u Motoroli imaju čudan pristup, nije baš po našim EU standardima.
a k tome, tipke su postavljene naopako (zovi/spusti).
no, opet mora se priznat da je Motorola zbilja skršila cijene, pogotovo u odnosu na svog glavnom konkurenta Samsunga. no, opet Samsung je isto puno stabilniji i brži.
no, bilo kako bilo, zadovoljan sam mobitelom, barem zasad.
neću više o ovome, preraslo je u OT
da al i sam znas da je samsung samo brz i dobrog dizajna a skrt na funkcijama...ko zeli modni detalj samsung definitivnoIzvorno postao Inovator
Bookmarks