Cekaj, sta sad hoces na kraju, flashanje ili otkljucavanje?
Koliko se sjecam, i jedno i drugo se radi sa Far+jdflasher.
Otkljucavanje pomocu patcha radi ISKLJUCIVO za genericki (nebrandirani) firmware.
Uglavnom, pogledaj ovdje.
pozdrav!
zanima me da li se može flashati K610, RED, CID53 (erom cid, jelda?) sa vodafone softverom (Region: VFE_LIVE_3). gledo sam po forumu i guglo okolo al slabo nalazim rešenje. otključavanje je moguće ali patch ne znam
help, please!
Zadnji uredio meseče : 14-06-2012 u 09:48
Cekaj, sta sad hoces na kraju, flashanje ili otkljucavanje?
Koliko se sjecam, i jedno i drugo se radi sa Far+jdflasher.
Otkljucavanje pomocu patcha radi ISKLJUCIVO za genericki (nebrandirani) firmware.
Uglavnom, pogledaj ovdje.
flash želim napravit. ima vodafone softver i otključan je. ja želim staviti generic softver i zadržati otključanost.
pitam za pomoć pošto nisam siguran oko cele situacije, a telefon nije moj.
ovu temu koju si linkao sam pročito, al skonto sam da je to samo za unlock. ili grešim.
pogledaj napisano. šta ti misliš?
i ovo =>
Ako ima vodafone softver a vec je otkljucan, to najvjerojatnije znaci da nije otkljucan patchem. U tom slucaju trebas samo flashati kompletan generic firmware, unlock patch ti ne treba jer se unlock se nece obrisati.
jel se zna kako je otključan,patchem ili full?
za anycid ima samo generic executor što se tiče firmware-a
Mi6 Black
@ravilov
ima smisla to što zboriš. jel postoji način da saznamo dal je otključan patchom ili full? što je odgovor na pitanje g.MASVA
Iskreno, nemam pojma. Najlaksi (no nazalost i najbrutalniji) nacin bi bio da jednostavno flashas generic firmware pa vidis jel jos uvijek radi.
Ako imas srece, sve ce i dalje raditi. Ako ne, generic firmware se uvijek moze rijesiti patchem. E sad, CID53 najvjerojatnije znaci da ces morati raditi iskljucivo sa Far+jdflasher...
Far+jdflasher me ne plaši, dugo sam bio na linuxujel se može telefon oštetit sa genericom il je se može ponovo flashat i sve ok? mobitel nije moj pa ne bih riskiro
AFAIK, jako tesko se moze nesto desiti sto se ne moze popraviti ponovnim flashanjem. Postoji relativno velika mogucnost ostecenja telefona jedino ako mu probas ugurati firmware predvidjen za neki drugi telefon (ili nedajboze jos i drugu platformu), inace ne bi smjelo biti problema.
ok, i'm going for it
probaću danas sutra kad uvatim cajta. vama dvojici fala i pliz bacite pogled na temu tu i tamo, ako mi zatreba pomoć
lp do čitanja
Bookmarks