Jel treba 64 bitni procesor!!!
Ako Vam je potreban iz bilo kog razloga, Microsoft daje licencu na 360 dana sa ovim serijskim brojem: M4676-2VW7F-6BCVH-9QPBF-QBRBM. Po njihovim riječima, njima je u cilju da što više ljudi skinu ovaj "trial" Windows XP 64 Professional Edition, i da sarađuju sa njima prijavljivajući im svaku grešku...
Veliko je 490 MB, a server je dosta brz ~70 KBps (560 kbps).
Ako hoćete da "pomognete" u sklanjanju bugova iz novog Windows XP 64, onda ga možete skinuti sa ove adrese: http://download.microsoft.com/downlo...x64fre_pro.iso
Napomena: Nebi bilo loše da ipak se sami registrirate na adresi: http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit, da svako dobije svoj ORDER ID, i u mail-u će te dobiti da je svako kopiranje i umnožavanje dozvoljeno...
Uuuuu, legalni-besplatni Windows... E to je novost![]()
Jel treba 64 bitni procesor!!!
Upravo tako 64bitni windows za 64 bitne procesore, mada ce naravno raditi i ovi 32bitni.
I kaj mi to vrijedi kad nema 64 bit drivera, programi, kao niti igre ne koriste 64 bit procove![]()
Neda mi se zajebavati, ali kad stigne DSL moga bih piknuti na drugi HDD - tek toliko da vidim razliku, ako je ima![]()
U specifikacijama ovih windowsa piše da su potpuno kompatibilni s 32 bitnim aplikacijama.
Kako ja znam hoce li moja maticna ploca podrzati 64bitni procesor ako ga odlucim kupit u bliskoj buducnosti ?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Pa najvjerojatnije neće, ovisi koju matičnu imaš, ali mislim da je to stvar samo u socketu, ako ti socket podržava neki 64bit procesor onda ćeš ga moć koristit.
ja imam socket 775
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Što se igara tiče Far Cry (koliko ja znam) koristi i 64bitne procove (ima još neka, sad se ne mogu sjetit).
Uglavnom se ne isplati prijeći ak nemaš AMD64 ili slični.
@Player mislim da 775 podržava kao i (za AMD) 939 i 754
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
jel istina da se na 64bitnim windowzima nece moc vrtjet igre i programi ko na 32bitnim??
Pa kažu da su win64b potpuno kompatibilni s 32 bit aplikacijama. A sad kako će to biti u praksi, to ćemo još vidjeti.
Trebali bi bit
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Bookmarks