Nisi ovo smjeo pitati
To je isto ko Intel vs. AMD. Uvijek će biti onih koji hvale jedno a pljuju drugo.
Po mom mišljenju se ne isplati prelaziti na Microsoft pogotovo ne sa nokije 7610
Symbian ili Microsoft Mobile OS pitanje je sad...
Koji je bolji, i dali se isplati prelaziti s Symbiana na Microsoft i obrnuto...
Pa sobzirom da Microsoft Mobile OS nisam ni probao symbian.
Puno više mogućnosti ima Microsoft. Koristio sam i symbian, čak nokiu 7610, ali to nije to. Ovdje uđeš u regedit i mijenjaš šta god hoćeš.
Šta koristite na svojim kompovima, Linux ili Microsoft.
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
O ukusima se ne raspravlja.![]()
![]()
![]()
Kad mi se bude pokazao plavi ekran na mobu sa windowsima, odmah ću ga razbiti od zid (mislim ozbiljno), do tada nemam nikavku primjedbu na njih!![]()
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Symbian![]()
![]()
whatever
meni je ok microsoft,još nisam našao neke mane da bi mjenjao mob a symbian nisam probao!ali kao što već gore piše o ukusima se naraspravlja!možemo samo govorit o prednostima i manama!
najbolje je imati 2 telefona microsoft i symbian, tako ces imati sve prednosti![]()
koristio sam oboje i meni više paše os
Moje mišljenje- symbian
pravo moje misljenje je da ne znam jer symbian imam jedino a za WIn nisam ni probo, no imam misljenje da bi win imo puno vise mogucnosti.
nema, ajd dobro. ja mislio ima,posto je to win, mos vise stvari instalirati. de jos jedn pit. kakve su opce aplikacije za WIn mobile? recimo za simbina su sis sta je za tamo? i jel ih opce ima?
Meni su windowsi bolji zbog puno programa(ne kažem da ih nema i na symbianu), zbog zakon igrica Worms World Party, Virtual Pool, Doom...
Win ima regedit pa se ama baš sve može podesiti, i meni su jako stabilni.
kakv worms world party? gdje to ima na win?
Pa imaš ga na onom Cd-u koji sam ti poslao, malo potraži i naći ćeš ga. Usput na Cd-u je cijela igrica tako da se ne moraš brinuti da ćeš biti zakinut!
suuuupika. tnx.
igra je legendarna,ista ko na kompu!moš navečer ubit vrijeme na njoj ajme!malo prije spavanja!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Jel ste odigrali Virtual Pool! Isto se nalazi na CD-u
e to sam skinio i prije al neznam koji je to točno(imao sam 2 biljra)i na jednom nisam ni kuglu znao utjerat
....ne utjerat nego opalit kuglu!
Ajd otišli smo malo offtopic! Windows Mobile Rulles.
pa kontam da smo skrenuli!WINDOWS MOBILE(jer sam jedino to probo)haha!
Bookmarks