S65 može slati baš sve preko Bluetootha, pa čak i npr. pdf koji niti ne prepoznaje.
Ako trebaš mp3 ili radio, onda K700i, a u ostalim slućajevima je moja preporuka S65.
S65 može slati baš sve preko Bluetootha, pa čak i npr. pdf koji niti ne prepoznaje.
Ako trebaš mp3 ili radio, onda K700i, a u ostalim slućajevima je moja preporuka S65.
moja isto s65,k700 mi onak više izgleda za zeku,dok mi je s65 pravi poslovni model+malo ljudi ga ima
...S65...bolja kamera,lijepši dizajn (bar meni),proširenje memorije...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Što je meni važno i kako sam to ocijenio:
S65:
+MMC
+1,3 MP kamera
+1000 mjesta u imeniku
+64 polifonija(nije mi važno,ali nek` bude)
+rječnik
-malo manji ekran nego k700
-nema mp3 player(ali ipak postoji aplikacija u javi za mp3)
k700i:
+Ekran
+Dobar dizajn
+MP3 player
+Radio
-41mb memorije
-brzo gubi na cijeni
-nema pravu 1,3MPX kameru
Sudeći po svemu S65 pobjeđuje,ali mob bi zadržao do otprilike ljeta...pa mi je važan dobar izbor![]()
kaj postoji java palikacija za s65 mp3? to nisam znao. po meni ti je bolji izbor k700
ma oba su srot... prosurfao sam i jedan i drugi i nijedan me nije zadovoljio. ja bi ipak uzeo siemens.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ja bih uzeo k700i, puno bolji display, bolje riješeni popisi poziva, manji je, kamera je čisto dovoljna, ima fm, dobiš odmah i handsfee.
siemens ima malo bolju kameru, profinjeniji dizajn i bolji kalendar..
teško če se igi odlučiti
nisam ti ja gay... niti pedofil...
zadovoljio bi me mozda p900 ali tesko...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ako ti se S65 ne sviđa, ne trebaš više od 41MB memorije i 1,3MPix kameru, onda je ipak K700i bolji.
...po svemu,ipak je najbolje da uzmeš k700i i olakšaš si muke u izboru...ili kupi neki smartphone i gotovo...
Uzmi k700i.manji je.I po meni je bolji!
a smartphone ne dolazi u obzir ili...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 09-12-2004 u 22:18
meni je ona fora dobra. ima mp3 player s nadogradnjom al nije stereo!!! to je ko da ga ni nema jer ne kanim patiti od loseg zvuka (bez bassa, pistavog) u uhu. osim toga sta ti sluzi ona prosiriva memorija u s65, samo za slike. nit je smartphone pa ne koristi aplikacije nit ima mp3 player (nista....)
stari moj...radio je zakon...k700 4 life![]()
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
sacekaj da s700i pojeftini!
...znači,ovo je onda...
Bookmarks