Kroz par dana bi trebao ici produljiti pretplatu na Vipu pa bi si uzeo neki novo mobitel. U igru ulaze samo mobiteli iz Vipa jer bi pri produljenu pretplate mogao vratiti do 3 mobitela i time dobiti popust na novi.
Za oko su mi zapali Galaxy Nexus, S II, One X i iPhone 4S.
Svi navedeni mobiteli kostaju me 2500, osim iPhonea koji je nesto jeftiniji (1900 kn).

Prvo par pitanja za One X:
- Kakva je korist od onog "Beats by Dre" pri slusanju muzike? Mobitel bi mi svakako sluzio kao MP3 player. Isprobao sam raznorazne portove za Desire X modele i nisam cuo nikakvu bitnu razliku u jasnoci/kvaliteti zvuka pa sve sumnjam da je to neki marketinski trik.
-Galaxy Nexus ima super AMOLED ekran, dok One X ima Super IPS LCD2. Pa me sada interesira kakva je razlika izmedju ta dva modela i koji je bolji na suncu.
-Kakva je razlika izmedju quadcore procesora i dual corea? Mislim, da li se bitno osjeti razlika izmedju 1,5GHz quadcorea i recimo 1,2 GHz dualcorea?

iPhone mi se svidja cisto zbog toga kaj bi njime promijenio OS. Androidom sam se lagano vec zasitio i nisam vise toliko lud za promijenom ROMova i kojekakvim modifikacijama.

Znam da dolazi kroz mjesec dana (mozda cak i ranije) S III u Vip, ali ga ne zelim ni gledat kolko mi je ruzan kao mobitel. Jedino me kopka to sto ce dolaskom S III mozda pasti i cijena S II.