To bi čak ja i mogo nabavljat, imam sestrične u Nizozemskoj, kad bi mi trebalo, nebi mi bilo onda problem nabavit... Inače super sprava, napokon da su napravili i nešto takvo za lakše igranje igara...
Ponekad igranje na mobitelu jednostavno nije zabavno. Teško je kontrolirati igru koristeći tipkovnicu s mobitela. Zato je tu Zeemote, prvi joystick za mobilne telefone.
Zeemote se na mobitel spaja putem Bluetootha. Intuitivan je za korištenje, baš poput Wiimotea, i omogućava vam veliku preciznost u igranju.
Uređaj se trenutno može kupiti samo u Nizozemskoj, no Nokia će promijeniti tu činjenicu.
Naime tvrtka je odlučila dodati Zeemote standardnoj opremi za svoje telefone. Zeemote će biti kompatibilan s N-Gage igrama, te sa svim drugim aplikacijama na telefonu, uključujući glazbene playere i web browsere.
Više:
www.zeemote.com
Preuzeto sa: Net.hr
To bi čak ja i mogo nabavljat, imam sestrične u Nizozemskoj, kad bi mi trebalo, nebi mi bilo onda problem nabavit... Inače super sprava, napokon da su napravili i nešto takvo za lakše igranje igara...
Ma, meni je to bezveze.
Ima onaj joystick za mobitel (izgleda ko onaj od PS1).
Ali ovo je malo previše.
Kaj ćeš sad tu igrat gta na mobitelu pa ti treba taj "daljinski"?
Sad ni nema baš igrica za mobitel koje se ne mogu igrati na normalan način.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Mozda za koju godinu budemo igrali i GTA na mobitelu
Hahahahah bas sam sada igrao gta na iphoneu i dodem na taptalk i on mi izlista sve teme na kojima sam posto i vidim ovaj moj "prorocki" post!)))
Ali ovo je malo previše.
Kaj ćeš sad tu igrat gta na mobitelu pa ti treba taj "daljinski"?
Sad ni nema baš igrica za mobitel koje se ne mogu igrati na normalan način.
Ma ova spravica nikada nije ni trebala, ali meni je bilo smijesno ovo sto sam u proslom postu napisao!
Bookmarks