kako smanjit ping ???? meni je stalno na 999
kako smanjit ping ???? meni je stalno na 999
Imaš li neki program uključen od iza?
skype- kojeg sam isključio
opera isto isključio
avast nisam isključio
i automatic update koji je isključen
e da veza mi je dial up
avast ti se stalno upgrade-a a imaš dial up to ti je problem
preporuka:uzmi adsl
lako ti je reć ali problem je $ ali meni je ping velik počme normalno igrat i tako 10 min kad se digne ping pa moram izlazit
premjestio sam ovo u novi topic tako da se tamo ne ide offtopic
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Hvala s sad jel ima neki program za kontrolu pinga
smanji rezoluciju
A KAJ SAD TI GLEDAS�
?????Izvorno postao Ifrit
@Hacker: koja je to igra oupće?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
To ti mozda smanji ping za nekih 10-15, da imas dsl ili kablovsku mogao bi jos eventualno napraviti uncap modema, ali ovako nista.Izvorno postao Ifrit
Kolko ja znam rezloucija na kojoj igras nema nikakve veze sa online igranjem. Kad se igra online tvoje račinunalo šalje poziciju , koliko je metaka ispaljeno (ak je pucačina) i još neke bitne stvari , a rezolucija mislim da nema nikakve veze. Osim toga ako i ima kako ti velis pa da smanji ping za 10-15 onda nisi nist postignul jer ti je opet ping na 984Izvorno postao Ifrit
![]()
Najveci ti je problem Dial up, nemozes se igrati online sa tom vezom
pa army ide ok ("ok" lol) na EU serverima oko 300
Ova tema je bila post u CoD2-u pa je killa napravio novu da se ne ide off ali meni krene normalno i tako 10-20 minuta pa onda menii obavezno još nekom naglo skoči ping i onda moram restartat comp da bi mogo igrat
I recite mi šta je to zapravo ping
CoD2, onda se nemoj ni mučiti na 56k. radije priberi bandu za lan![]()
haha... razne igre zahtjevaju raznu propusnost...
Igre koje ja igram su: Americas Army (5 kb/s down 4kb/s up)
Battlefield 2 (40 kb/s down 10 kb/s up)
COD2 (8 kb/s down 5 kb/s up)
Guild ( 2 kb/s down 1 kb/s up)
Teoretski je jako teško napraviti da ti je ping malen... eventualno da se probaš spajati na najbliže servere...
Sa Dial up-om mozes bez zezanja pinga igrati u biti Vozačke igre te stare pucačine jer se nepravi veliki promet...
ali meni je ping malen i onda nakon 10 min se naglo digne
i ima još nešto čudno na bilo kojoj stranici za provjeru brzine download mi je 5-6kB/s a upload nevjerovatnih 14-15kB/s sad to nekužim
dial up za online ne valja,jednostavno adsl,koji ti isto nece dati manji ping od 50,a uz to mozda dobijes i mali lagg ali nemora znacit
Bookmarks