evo jučer dobio S+, bio sedmi na listi rezervacija u t-korneru u Garden mallu, kaže lik da je došao samo jedan ali su ostali uzeli iphone 3gs, prvi dojmovi odlični!
evo jučer dobio S+, bio sedmi na listi rezervacija u t-korneru u Garden mallu, kaže lik da je došao samo jedan ali su ostali uzeli iphone 3gs, prvi dojmovi odlični!
Ajde nadam se da ce sto prije ... Ja sam se rezerviro na dugo selotamo ce mozda i kasnit ..
S foruma.hr
"samo inf za one koji čekaju sgs+: bijah u t-mobileu u Savskoj i rekla mi ženska da im ovaj mjesec neće stizati sigurno a kasnije je upitno. Dakle ekipa ništa od kupovine koliko toliko povoljnog moba :/"
Bullshit. Svima drugima je receno da ce se ugovori ispostovati do kraja mjeseca. Znaci prioritet imaju privatni pretplatnici koji zele uzeti na produljenje ugovora. Bit ce za sve koji su se predbiljezili online.
Upitno je dali ce isporucit i nama koji smo rezervirali !
Takoder me interesira od kud su dosle gore spomenute informacije? Jer meni (i jos nekoliko ljudi koje znam osobno, znaci ne po forumima, i to po razlicitim t-centrima u kr-zg, vz, zg) da ce mobiteli doci do kraja mjeseca. I naravno, nece biti za sve, cak ni ne sve koji su rezervirali, nego prioritetno onima koji su rezervirali a uz to zele produzit pretplatu, znaci vec postojeci korisnici.
Kako će oni znati tko želi produžiti pretplatu? Ne sjećam se da su me prilikom online rezervacije pitali kakvu vrstu usluge želim. Moguće je da će provjeriti tko su postojeći korisnici, ali realno gledano, oni to nisu u stanju napraviti sudeći po razini neorganiziranosti koju sam dosad vidio.
Sramota. Mislim da je ovo čisto ponižavanje korisnika i onih koji to žele biti. Stvar je jednostavna, oni znaju da je većina korisnika nekako vezana za njih (npr. meni je sva u obitelji i većina prijatelja na HTu) i iskorištavaju to.
Umjesto da smanje cijenu drugih uređaja i tako olakšaju navalu korisnika, oni izgleda žele svaku jebenu kunu. Za Sony Ericsson Xperia Mini Pro traže 1000kn u najnižoj tarifi, za T-Mobile Move balance isto 1000. Mislio sam uzeti nešto od to dvoje ali sam se onda skužio da dajem 200kn više za nešto što objektivno ne vrijedi više.
A pogledaj samo podršku. Ovi jadnici što rade u call centru i na Fesju nemaju blage veze. Nemaju niti jednu informaciju. Pa zar je toliki problem reći ETA za jebeni uređaj. Pa ne naručuju lijek za rak pa da ne znaju okvirno kad stiže i u kojim količinama.
Ugovor mi ističe krajem mjeseca, ako do tad ne budem imao novi mob u rukama, preći ću na neku drugu mrežu. Čini mi se da smo za njih samo j. stoka sitnog zuba. Nadam se da će propasti, jer drugo nisu niti zaslužili.
ja mobitel imam a ako mi ovo neuspije neču se ubiti ali biti će mi žao. onda ću čekati da dođe EU pa da kod telaca ujednače cijene sa matičnom firmom a tamo SII možeš nabaviti za 1 krunu u tarifi 100
Da, bilo je za odabrati prilikom predbiljezbe -> "privatni pretplatnik", izmedu ostalog. Upisani podaci se provuku kroz database i usporede sa listom korisnika, te su na taj nacin svi pretplatnici sortirani i prakticki ih ceka mob dok dode. U navedeno sam se sam uvjerio, da budem precizan, operater mi je na monitoru pokazao moje ime na listi cekanja. O vezi ETA, svaki puta su jasno rekli da sa velikom sigurnoscu dolaze uredaji do kraja ovog mjeseca. Nestasica je i iphonea, sgs2+, ne samo s+, tako da je to opce-prisutna stvar, te sumnjam da je povezano sa time sto su shvatili da je cijena s+ jako pristupacna. Navala je velika, i po mojem misljenju, moglo se i gore dogodit. Primjerice, da uopce ne zadovolje potraznju, ovako barem dobe dugogodisnji korisnici. Takoder, nije tajna da vode monopol, ali isto tako ne volim iskljucivo kritizirati, nego sagledat situaciju sa svih aspekata. Tele2 recimo, sto bi trebali biti konkurentni, pristupacni cijenom, evo njihove ponude mobitela u naslovu: http://www.tele2.hr/privatni-korisni...y-s-plus/d281/
Budimo realni, u t-mobileu situacija nije ni blizu idealnoj, ali drugdje je, usudujem se reci, osjetno gore. Jedino sto donekle zamjeram je dosta mala ponuda uredaja. Do nekih 1500kn sto trazim, prvi izbor mi je naravno s+, eventualno s2 u L tarifi, iphone ne zelim, a osim toga nemam bas puno za birat. Ipak, mob ne kupujem svaki mjesec, pa cu radje pricekat par tjedana nego kupit nesto poput balance ili xperia mini.
Nadam se da imaju podatke i da će napraviti cross-reference, ali što to meni znači? To mi govori neki lik na forumu za kojeg ja uopće neznam tko je. Zar je problem takvu informaciju pusitit ljudima u call centru i na fejsu?
O kakvoj nestašici pričaš ako svi drugi operateri u Europi imaju dovoljne količine uređaja? Ja bih prije rekao pogreška u izračunu cijene S+ i još nekih uređaja, pomješana s "zadnja rupa na sviralu" stavom šefova iz Njemačke naspram hrvatske podružnice.
Ja kad naručujem nešto od bilo koga, prvo tražim ETA. Druga stvar, točno znam koliko sam uređaja naručio. To je minimum poslovne kulture. Ovdje se radi o zavlačenju korisnika, jer eto sad opet cure nekakve neslužbene informacije da neće biti dovoljno za sve i sl. Istovremeno, službeni kanali govore da će biti dovoljno, ali ne zna se kad. Znači ja moram čekati da se oni smiluju. Korektno je reći kupcu kad će roba stići, i koliko mora čekati. Tako bih ja, dugogodišnji korisnik, bio u poziciji vidjeti dali mi se isplati čekati taj uređaj, kupiti ga negdje drugdje ili se odlučiti za nekakav drugi uređaj.
I još jedna stvar, ja sam napravio online rezervaciju a nisam dobio nikakvu potvrdu. Oni jednostavno mogu tu rezervaciju obrisati.
zašto zatvarati oči? Ovo je još jedan primjer bezočnog lova na profit koji zadnjih godina vlada u HT-u. Naručivati uređaje tek kad vam korisnici rezerviraju je taktika koja se može tolerirati malim tvrtkama koje tek kreću i nemaju nikakvog kapitala. T-Com si definitivno može priuštiti da naruči par tisuća uređaja i da ih ima na skladištu. No treba šefovima iz Njemačke pokazati ogormne profite na kraju godine pa makar i na uštrb zadovoljstva korisnika. Upravo zato razmišljam da maknem cijelu svoju obitelj s T-Šrota te da im na ta način poručim: "Na taj način NEĆE IĆI!. No dobro, čekat ću do kraja mjeseca kad mi isitče ugovor, otići ću u T-Centar i ukoliko ne dobijem uređaj koji želim i koji oni već mjesecima oglašavaju na svojoj stranici, raskinuti ću tarifu i otići u VIP.
Slazem se, svi bi se bolje osjecali kad bi dobivali jednake informacije po svim t-centrima. Upravo je cekanje ono sto najvise smeta korisnike. Nije problem cekati do kraja mjeseca ako mi se sa sigurnoscu moze reci da cu uredaj tada dobiti. Inace, ukratko sam proucio ponudaju uredaja u VIPu i tele 2, kao i njihove tarifne pakete i dosao do zakljucka da i nisu bas povoljni. Tako da necu zuriti sa prelaskom u drugu mrezu, samo da 'posaljem poruku'. Btw. teorija o nezainteresiranosti iz vrha tmobilea.de prema nasemu je zaista realna, i moguce je da ovi kod nas ni sami ne znaju kad ce doci. Vjerojatno su uredaji naruceni vec, i dobiven je rok isporuke recimo 1mj, 2mj ili kako vec... Isto tako javno govore da u 12.mj samsung nije isporucio dogovorenu kolicinu uredaja, a sad, mozda su oni sami premalo narucili...
Zadnji uredio rivenator : 16-01-2012 u 22:14
Slažem se. Izgleda da se tu radi isključivo o dobroj staroj hrvatskoj, balkanskoj, nesposobnosti. Nisu oni sposobni za teorije zavjere, tipa ona da namjerno odugovlače kako bi prodali stare uređaje na zalihi. Nisu oni dovoljno pametni za tako nešto. Oni su samo jadni nesposobni, ili samo jako pohlepni. Pa pobogu, valjda imaju sustav koji im prognozira koliko ugovora istječe u kojem mjesecu. Također, ovi rokovi od mjesec, dva. To su stvari za budale. Prave tvrtke s sposobni menadžemntom neće dopustiti da im netko kaže stiže za dva mjeseca, ili da im netko isporuči manje od očekivanog.
Jadni su, ogavno nesposobni, pohlepni... gade mi se. Moraju šutjeti jer ako švabama nešto prigovore, lete van.
Ja sam se odlučio preći na VIP, makar morao i više platiti. Vraćam im karticu odmah sljedeći radni dan nakon dana isteka. Kad me nazovu da je uređaj stigao, poslati ću ih u PM. J. njih i njihov srednjerazredni uređaj koji čekam već mjesec i pol dana.
evo sa fejsa šta su napisali... valjd ima istine u ovom ovaj put :/
HT: Najnovije informacije: svi korisnici koji su rezervirali svoje uređaje mogu očekivati poziv u sljedećih desetak dana, nove količine uređaja lagano pristižu u prodajna mjesta. Prioritet svakako imaju oni koji su napravili rezervaciju. Nadamo se da stižu u šleperima!![]()
Imajte na umu da ova obavijest se sigurno odnosi prvenstveno na online rezervacije..
I postoji mogucnost da ce cijene ici gore..
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
To se, za one koji su online rezervirali, naravno nece dogoditi. Cijena koja je bila prilikom rezervacije, vise se ne mijenja. Opcenito je to tako u svemu, nevezano uz tmobile.
ako če cijene iči gore vidjet čete kako se otkazuju rezervacije jer večina na rezervaciji su ljudi koji nemaju 15000kn plaču
sto se tice ostalih operatera, ne vidim zasto bi itko od vas sa tmobilea htio prec na vip... mobiteli su im jednako skupi, a tarife ocajne...da ne govorim da svaka tarifa od 100 do 600 kn ima svoju caku... jedina mreza koja ima ok pretplatu je tele2, a kod njih su pak skupi mobiteli
Evo danas me zvali da si dodem po mob,ali kako danas ne stignem, uzmem si mob sutra,,
Nadam se da ce i Vama brzo doci
Takoder me zvali, sutra idem po mob. Ma bez brige, svi cete dobit!
EDIT: Rezervirao sam tamo negdje....izmedu 10. i 15. 12., ne sjecam se tocnoT-centar u Zaboku.
Zadnji uredio rivenator : 17-01-2012 u 17:22
kad si se predbilježio?
i javi kad pokupiš mob koji je centar u pitanju
pogledao sam prijašnje postove i saznao, drago mi je! nadam se da će im to zvanje proć u naviku.
Zadnji uredio pa_kak : 17-01-2012 u 16:43
Imam informaciju iz t-mobile skladista u zagrebu .. Uredaji su stigli te se sada po centrima razvoze ... Te ce vas zvati za rezervacije .. Moj uredaj je poslan u dugo selo cekam da me zovu da idem po njega ..
evo i ja danas preuzeo u T-centru u Vinkovcima.stiglo ima 8 komada,a narudjbi sam vidio na tri stranice....narucio ga 21.11.
uglavnom djelatnik u T-centru je rekao da im je javljeno da ce jos dolaziti,ali nisu rekli kad....
Da i ja prijavim došao je i moj Samsung danas (Zagreb), išla sam po njega, ali nažalost čekam provjeru kreditne sposobnosti, nadam se da neće dugo trajati, mislim barem ne toliko dugo koliko je trajalo čekanje rezerviranog mobitela![]()
Bookmarks