Izvorno postao
Rootz
Prije apdejta mobitela preko ikone Web sam isao na 0.facebook. Bila mi je početna stranica fejs. Nešto me softwer poceo zezati na mobitelu pa sam ga apdejtao. Danas otvorim tu ikonu web. unesem straniciu
http://0.facebook.com i izbaci mi grasku da web adresa ne postoji. Jos me zanima u postavkama od tog browsera sta da unesem pod access point (broadband, mms, start) i da li netko zna rijesenje? Hvala
ps. koristim t-mobile pretplatu
ocito je mob iz vipa pa je dekodiran, jer su ostali vipovi access pointovi... uglavnom to izbrisi, i pronadi na t-mobile stranici postavke za mrezu ili posalji poruku da ti oni proslijede...
ps. evo nemoras traziti... ili posalji poruku po uputi:
Code:
Naručite tehničke postavke za svoj mobilni uređaj putem SMS poruke
U bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu sami možete konfigurirati svoj uređaj - tehničke postavke za usluge WAP internet i MMS naručite slanjem besplatne SMS poruke s ključnom riječi na 1598:
za postavke za uslugu MMS pošaljite SMS sadržaja M
za postavke za uslugu WAP pošaljite SMS sadržaja W
za postavke za uslugu Web/Internet pošaljite SMS poruku sadržaja I
Sustav će prepoznati uređaj koji koristite te vam poslati odgovarajuće postavke. Kad primite postavke, upišite PIN 1234 i kliknite na "spremi", kako bi postavke bile spremljene u vaš uređaj. Zatim isključite vaš uređaj i ponovo ga uključite.
SMS poruka kojom inicirate slanje željenih postavki na 1598 se ne naplaćuje ukoliko je šaljete iz T-Mobile HR mreže, a ako je poslana iz roaminga bit će naplaćena sukladno važećem cjeniku.
Bookmarks