Nova sam ovdje pa vas molim za razumijevanje.
Slučajno sam obrisala poruke (konverzaciju) od drage osobe, pa vas molim da mi kazete jel moguce i kako vratiti poruke? Puno bi mi znacilo.
Nova sam ovdje pa vas molim za razumijevanje.
Slučajno sam obrisala poruke (konverzaciju) od drage osobe, pa vas molim da mi kazete jel moguce i kako vratiti poruke? Puno bi mi znacilo.
Moguće je ako u međuvremenu nisi sinkronizirala mobitel s iTunesima. Ako jesi, nije moguće.
Ako nisi sinkronizirala nakon što si obrisala poruke, tada se prvo trebaš osigurati da se ne sinkronizira automatski prilikom spajanja na računalo.To ćeš napraviti tako da u iTunes odeš na edit-->Preferences-->Devices i označiš kvačicu "Prevent devices from syncing automatically".
Nakon što si to napravila, spoji mobitel i restoreaj ga iz posljednjeg backupa.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Hvala na odgovoru. Budući da je moje znanje o iphone-ima još poprilično oskudno (početnica), imat ću još pitanja da nešto ne zeznem, pa molim za strpljenje sa mnom.
Mobitel nisam nikako sinkronizirala s iTunesima, niti sam ga ikad spajala na kompjuter osim za potrebe prebacivanja slika. I to nije bilo skoro, dok sam poruke slučajno obrisala jučer navečer.
Nadalje,vidim da savjetuješ osiguravanje da se iphone ne sinkronizira automatski spajanjem na računalo. E sad, ja na kompjuteru nemam još instaliran iTunes, pa te molim link za instalaciju na komp. Pretpostavljam da si mislio na iTunes na kompu, a ne na ovu aplikaciju na mobitelu.
Kažeš da napravim restore iz posljednjeg backupa? Ne znam kako se izvršava backup (jel uređaj sam radi, ili što? ja nisam nikakve backupove radila..). Uf..
Nazalost ne mozes vratiti poruke u tom slucaju. Backup se radi preko itunesa na racunalu, dobro si pretpostavila. Za vracanje poruka je potrebno imati barem jedan backup, a ako nemas ni instaliran itunes, onda nemas niti jedan backup.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Bookmarks