Ako si napravila buckup kontakata onda može preko toga. Ili ako si napravila kakav Sync kontakata dali sa googlom (g-mail) ili PC isto bi se moglo u protivnom njet, ne vjerujem.
imam htc wildfire i obnovila sam tvorničke postavke jer je mobitel bio jako spor.
on je meni izbriso kontakte koji su bili spremljeni na mobitel.
ima li nacina da se ti kontakti vrate.? stvarno su mi vazni.
hvala.![]()
Ako si napravila buckup kontakata onda može preko toga. Ili ako si napravila kakav Sync kontakata dali sa googlom (g-mail) ili PC isto bi se moglo u protivnom njet, ne vjerujem.
HC4L
ja sam isla na ono factory data reset i on je izbriso sve kontakte koji su bili na mobu...
...je to mu je i zadaća (jedna od). Isto koda si ih i ti sama svijesno, ista stvar. Predpostavljam da nisi ništa radila od gore mog upita, što znači da neznam dali si u mogućnosti vratiti kontakte, možda može neki servis?
Pogledaj na gmail računu ako imaš tamo što god?
HC4L
Slazem se, ako nije postojao sync kontakata sa nekim vanjskim servisom (gmail, aplikacija na kompu), nema nacina za vracanje kontakata.
Zato i postoje backupi...
Može li mi netko pojasniti kako se na wildfireu pojedini kontakt koji je na telefonu može prebaciti na Google ? Ja imam dio kontakata na Googleu a dio sam greškom s vremenom spremao na telefon i sada bi htjeo sve kontakte staviti na Google a one sa telefona obrisati......
Ne može se tako lako prebaciti jer nisu u potpunosti kompatibilni. Ne znam o kolikom se broju kontakata radi, ali ako nije neka enormna količina najjednostavnije ti je naprosto prepisat te kontakte u google kontakte. Barem je tako bilo prije par tjedana kad sam ja tražio tako nešto, možda se u međuvremenu nešto promijenilo a da ja ne znam, ako je neka me netko ispravi![]()
Mislim da ću morat tako pješke to rješavat, nema druge ;-)
Da li znači da ako imam kontakte samo na Googleu da kada dodem u područje gdje je signal loš i mobilni internet ne radi neću moći koristiti imenik ili se ipak on sprema u neku privremenu memoriju ?
Ma naravno da ne, ti kontakti su spremljeni u mobitelu i ne treba ti uopće internet zapravo za njih, jedino kad ih ideš sinkronizirat![]()
Ok, hvala ti.
Počeo sam ručno prebacivat....![]()
Na mobitelu sam napravio ovo
http://www.recovery-tool.com/android...m-android.html
imala sam telefon na racun 2 godine ali su mi deaktivirali skroz karticu zbog dugovanja nema ni dometa kad upalim telefon a kada udjem u imenik nema brojeva kako da vratim brojeve iz imenika?
Kontakti nece nestati sami od sebe nakon sto ti iskljuce karticu. Tri opcije koje mi padaju na pamet:
- Na toj sim kartici nema kontakata,
- Promjenila si mob, a kontakti su ti bili spremljeni na (starom) mobu umjesto na simici,
- Na trenutnom mobu nisi upalila prikaz kontakata sa kartice (pod uvjetom da su kontakti zbilja na kartici).
Mozes probati simicu u drugom mobu ili se poigrati u postavkama prikaza kontakata. Najbolje da sim karticu ubacis u neki prastari mob i provjeris ima li kontakata.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks