Ako sam dobro shvatio, tebe muči radna memorija (RAM), a ne slobodan prostor na memoriji mobitela. Šta ti je sve pokrenuto u pozadini, jesi li probao ubiti neku pokrenutu aplikaciju pa vidjeti hoće li se upozorenje opet javljati?
bok svima,
dal me možete uputit kako izbrisati nepotrebne fajlove sa 5230,osloboditi malo memorije ( radne) ? iako sve kaj instaliram trpam na karticu,sms memoriju isto,memorija telefona se nekad spusti na ispod 10 mb i onda pri koristenju nekih aplikacija traži da izađem iz svih ostalih jer je memorija telefona puna??
hvala
Ako sam dobro shvatio, tebe muči radna memorija (RAM), a ne slobodan prostor na memoriji mobitela. Šta ti je sve pokrenuto u pozadini, jesi li probao ubiti neku pokrenutu aplikaciju pa vidjeti hoće li se upozorenje opet javljati?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
da,ram me muči..iako pogasim sve pokrenute aplikacije( e mail,fejs,accuweather itd..) , npr odem na ovi maps koji je možda najveća aplikacija,ni ne nađe moju lokaciju do kraja a već otvara upozorenje da moram zatvoriti ostale aplikacije( koje su u tom trenu zatvorene)..dal tu igraju ikakvu ulogu temp datoteke i kako ih se riješiti ? a i memorija telefona je trenutno na 25 mb.. ?
Pokušaj instalirati Jbaktaskman, meni je pomogao oko istog problema na 5800.
Bookmarks