pretpostavljam da niti nakon restarta situacija nije nista drukčija?!
Frendica mi ima dotični mob i pokušavam joj instalirati jednu aplikaciju, ali joj je ROM memorija u potpunosti puna. Instalirao sam prije FExplorer i vidim da piše Z: (0/18240 KB). Na što je otišlo toliko memorije i kako da je oslobodim?
pretpostavljam da niti nakon restarta situacija nije nista drukčija?!
Ni-ma-lo...
neznam kako se to uopče dogodilo,rom memoriju nije moguče mjenjat (čitaj: read only),niti modificirat,jel tamo je cijeli symbian i kada ga odneses na upgrade fw-a tamo se pohranjuju podatci...neznam što bi ti drugo reko
Šugavo... Tamo ne bih smio ništa brisati, pretpostavljam?
kak ja znam ta se memorija enože brisat ovak kak ti se prohtje... trebaš flashat... a meni se čini da ti trebaš oslobodit RAM memoriju a ne ROM! Instaliraj frendici Task spy i odi na proceses i tam killaj neke programe i oslobodil bu se memorija. ja sam uspel dogurati do 2.4mb bez flight moda, a u flight modu 3.0mb!
malo offtopic pitanje: kolko mb rama ima N-Gage (ne QD)
....dobro ipaveli kaze
btw. n-gage ima 10 mb rama kolko se sjecam
Naravno da se ROM memorija nemože modificirati i nema šanse da je došla poruka vezana uz tu memoriju. Meni na 7610 također piše 0/xxxx Kb. Mijenja se samo RAM memorija ovisno o broju aplikacija koje koristiš.
Napravio bih ja to davno, ali NIŠTA ne mogu instalirati. Za sve ima nedovoljno memorije.
onda format
*#7370#
Bookmarks