Ljudi pomoć molim vas, vidim na svakoj stranici se ljudi javljaju sa istim problemom za različite modele, no jednostavno nigdje, pa niti na xda, čak niti pomoću searcha nisam pronašao rješenje. Kolegi sam složio root, recovery i s-off po najnormalnijem postupku i sve radi točno kako treba, poanta je doduše bila u custom romu, no čim pokušam staviti custom rom (preko recovery-ja) javlja mi sljedeću grešku:

Amend scripting (update-script) is no longer supported.
Amend scripting was deprecated by Google in Android 1.5.
It was necessary to remove it when upgrading to the ClockworkMod 3.0 Gingerbread and based recovery. Please switch to Edify scripting (updater-script and update-binary) to create working update zip packages

Probao sam prema jednoj preporuci flashati novi cvm ali ništa, niti njega nije htio. Koristim Unrevoked.

Ikakva pomoć i bio bih zahvalan jer mi tema visi već dva tjedna i nikako da ju riješim. Ako eventualno postoji postupak (vjerojatno postoji, samo ga ja nisam našao) da se ovo reverta na normalan stock rom bez cvm-a s-offa i roota htio bih barem to napraviti pa sve ispočetka, no u tutorialu sam imao samo postupak za učiniti to, a ne vratiti u izvorno stanje, pa ne znam otkuda krenuti.

Eto, pa tko zna, neka kaže