Pozz raja. Znam da ce pitanje mozda biti smijesno al ipak cu pitati. Ja sam iz BiH, nema bas nesto nasih foruma koji daju objasnjenja u vezi htc uredjaja. Na eronet mrezi sam, pokusao sam unijeti rucno postavke ali nesh je bilo krivo, jer mi je diglo lovu za tren. Zanima me jel mozda znate kako tacno idu postavke za eronet mrezu, znaci mrezu iz BiH, kontam da je smijesno sto pitam al eto prijavio sam se na ovaj forum pa... ima nekih stvari koje nisu opisane na eronet stranici odnosno vise stvari ima na mobu u vezi mobilnih postavki pa malo zbunjola. Pozz, hvala

. Ja sam iz BiH, nema bas nesto nasih foruma koji daju objasnjenja u vezi htc uredjaja. Na eronet mrezi sam, pokusao sam unijeti rucno postavke ali nesh je bilo krivo, jer mi je diglo lovu za tren. Zanima me jel mozda znate kako tacno idu postavke za eronet mrezu, znaci mrezu iz BiH, kontam da je smijesno sto pitam al eto prijavio sam se na ovaj forum pa... ima nekih stvari koje nisu opisane na eronet stranici odnosno vise stvari ima na mobu u vezi mobilnih postavki pa malo zbunjola. Pozz, hvala
Odgovori uz citat
Bookmarks