Pozz raja. Znam da ce pitanje mozda biti smijesno al ipak cu pitati. Ja sam iz BiH, nema bas nesto nasih foruma koji daju objasnjenja u vezi htc uredjaja. Na eronet mrezi sam, pokusao sam unijeti rucno postavke ali nesh je bilo krivo, jer mi je diglo lovu za tren. Zanima me jel mozda znate kako tacno idu postavke za eronet mrezu, znaci mrezu iz BiH, kontam da je smijesno sto pitam al eto prijavio sam se na ovaj forum pa... ima nekih stvari koje nisu opisane na eronet stranici odnosno vise stvari ima na mobu u vezi mobilnih postavki pa malo zbunjola. Pozz, hvala
Bilo bi najlogicnije da nazoves Sluzbu za korisnike od Eroneta ako ti nije uspjelo ovo sto si mogao naci preko googla 'internet postavke za Eronet':
Korisnik prvo mora imati aktivirane usluge, te postavke za svoj uređaj može dobiti slanjem SMS poruke sadržaja DA na 0633805. Nakon primanja postavki potrebno ih je prihvatiti odnosno spremiti na uređaj.
Ukoliko traži PIN za spremanje postavki potrebno je unijeti: 0000
Registrirani korisnici mogu putem korisničkog portala poslati postavke na svoj korisnički broj.
Probao sam, medjutim nemaju postavke za neke novije uredjaje, za smartphone itd. Tako da moras rucno da odradis postavke, i odradio sam ja sve to samo me kopka, jel sve ok jer mi je u jednom trenutku diglo nevjerovatno puno love za nekih 30 sek vremena. U svakom slucaju hvala na pomoci. Pozz veliki
Prvo moras tarifu odabrati mobilnu, npr mi200, mi 500, pa tek onda koristit net.
Sent from my Nexus S using Tapatalk
upisi u apn web.eronet.ba ako imas neku internet tarifu, ako nemas onda u apn gprs.eronet.ba
ako ti je skinulo lovu onda si vjerovatno dobro sve podesio.. a mobitel se sinkornizirao cim se spojio na net i zato ti skinuo s racuna... u gornjem postu ti je objasnjeno sta trebas podesit, a moja ti je preporuka da skines neki widget za on/off data prometa...
"all in one"
Bookmarks