Okreni ga naopako![]()
tako da antenu možeš upotrebit ko držač u kakvoj rupi
. Neznam, nisam to primjetio dok nisam vidio ovaj post, al pitanje je na mjestu.
:bunny:
Da li je netko rješio na motoroli E550 kako napraviti da se broji prema naprijed,a ne prema nazad???????????????
Zadnji uredio perisa : 07-12-2004 u 19:35
Okreni ga naopako![]()
tako da antenu možeš upotrebit ko držač u kakvoj rupi
. Neznam, nisam to primjetio dok nisam vidio ovaj post, al pitanje je na mjestu.
:bunny:
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Izvorno postao darius
nije nitko, dosad! caka koja radi na Vxxx kod nas neće. mene je to kopalo jedno vrijeme, sad mi je full OK i ovako.
ako te tjesi, ista fora ne radi ni na V550... ja promijenio onaj treci bit na offsetu 3d ali nista.... i dalje odbrojava od 450...
vjerovatno zato što sve što vrijedi za E550 vrijedi i za V550...već sam nekoliko puta napomenuo da je to (E550=V550=V535) softwareski ista generacija mobitela...morat ćemo malo sačekat neka nova rješenja, koja će za to palit. a kažem, stvar je samo navike, kad se navikneš, dobro je. kao i nedostatak vibre pri zvonu na V525, prijatelj mi kaže da mu je to sad normalno, mada je dosad uvijek imao mobitele koji vibriraju i zvone istovremeno. samo navika igra ulogu, praktičnost je tu u sjeni.Izvorno postao racpok
pozdrav![]()
Bookmarks