Kao prvo, mogao si napomenuti da se radi o Samsungu (neki znaju da je Galaxy Samsungova linija mobitela, ali ne svi).
Kao drugo, ne znam sto ti tocno znaci "custom rom 3.0", to mi zvuci kao da si rekao da si kupio "auto 3.0". To nista ne govori.
Ja se izvinjavam ako je tema na pogresnom mjestu.
Instalirao sam custom rom 3.0 i nije mi bas nesto ima nekih stvarcica koje nisu uredu.Da li mi neko od vas moze preporuciti neki rom ili standardni(fabricki) rom
HVALA
Kao prvo, mogao si napomenuti da se radi o Samsungu (neki znaju da je Galaxy Samsungova linija mobitela, ali ne svi).
Kao drugo, ne znam sto ti tocno znaci "custom rom 3.0", to mi zvuci kao da si rekao da si kupio "auto 3.0". To nista ne govori.
skino sam neki inDroid 3.0 custom rom i ubacio ga u mobitel.Medutim daj mi rom nevalja.Kako da vratim tvornicki rom(android)znaci kako je sve bilo a ne neki custom rom.Mozda mi ti mozes nesto predlozit??
skini od kirillosa 5.0 verziju sa xda forumu da si skinuo i ovu indroid to ti je za sada najbolji rom.
nesto je komplikovano instalirati taj kirillosa 5.0
Pokusavao sam nesto ali nece ili neznam kako
kako si instalirao indorid tako i ovaj znaci preko odina prvo stavis jpm verziju, kad zavrsi ponovo ides u download mode i preko odina stavis custom rom, kad ti se restarta mob napravi one gluposti sto pisu u uputama neznam tocno kako se zovu i restart moba, i to je to mob mora raditi
Bookmarks